Belick 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam! Mam kilka pytań, związanych z filmem, który podam niżej: - czy te petardy nie rozwalą siebie nawzajem? - na jakim loncie trzeba zrobić ów karabinek? - do czego jest ten sznurek na końcu filmu? Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 1 Stycznia 2015 .1. Nie, nie rozwalą się. Ponieważ będzie wisieć na płocie/drzewie lub coś w tym stylu. .2. Zależy jak szybko chcesz żeby petardy wybuchały. Może być ten i ten jeśli wieszasz na drzewie. .3. Do zawieszenia na czymś. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam! Mam kilka pytań, związanych z filmem, który podam niżej: - czy te petardy nie rozwalą siebie nawzajem? - na jakim loncie trzeba zrobić ów karabinek? - do czego jest ten sznurek na końcu filmu? 1. Owszem petardy mogą się rozwalić np spadnie 5 czy 8 na raz na ziemie i bum tylko x4 , sam miałem mały karabinek wiszący to wiem co mówię ;] Cytuj
0 Belick 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 A gdyby nie było sznurka i położyłbym takie coś na ziemi, to nie rozwaliło by się? Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zrobiłem taki jeden karabinek i odpaliłem na ziemi z mega piratek i fp3 samll i jak jenda wybuchła to reszta się rozprysła na boki, ale nie wszystkie wybuchły ://>/> ogólnie było niebezpiecznie bo była duża siła i niektóre daleko odleciały :xmas_tongue:/>/> Cytuj
Pytanie
Belick 0
Witam!
Mam kilka pytań, związanych z filmem, który podam niżej:
- czy te petardy nie rozwalą siebie nawzajem?
- na jakim loncie trzeba zrobić ów karabinek?
- do czego jest ten sznurek na końcu filmu?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi