Belick 0 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, proszę o propozycje jakiś ciekawych wyrzutni w przedziale od 20zł do 50zł. Pozdrawiam. Cytuj
0 Patrick 4 Opublikowano 2 Stycznia 2015 A jaki efekt cię interesuje ? Ma być dużo, czy ewentualnie może być kilka konkretnych strzałów ? :)/>/> Cytuj
0 Belick 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Obojętnie, chcę kilka Waszych propozycji i potem sam wybiorę co by mnie interesowało, ale mile widziany byłby tam crackling. Cytuj
0 Patrick 4 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ogólnie mogę ci polecić Jorge RSB734 samurai. Super stosunek jakość/cena Jeżeli chodzi o crackling to może triplex TXB801 ( w piroart.eu kosztuje 52,50 więc przekracza budżet) ale jest sporo cracklingu Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Od kostek które znam i widziałem: Wyrzutnia JW90 kątówka 12sh. za ok. 37/40zł Wyrzutnia show box 49sh. ok. 47/50zł Wszysykie kostki typu magma, magic key, backuard funa wszystkie są poniżej 15zł a mają 16sh a do tego bardzi duże efekty, magma lepsza nawet od niektórych 25mm. Cytuj
Pytanie
Belick 0
Witam, proszę o propozycje jakiś ciekawych wyrzutni w przedziale od 20zł do 50zł.
Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi