janpiroman 0 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie czy ktoś z was może mi krok po kroku wytłumaczyć jak zmontować cały pokazik chodzi mi o łaczenie poszczególnych wyrzutni jak do tego w ogóle się zabraç. Pozdro Cytuj
0 The-Piroman 0 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Po pierwsze zrób sobie liste wyrzutni które posiadasz i ustal ich czasy. Potem,jak już wiesz w jakiej kolejności chcesz odpalać to łączysz do pierwszej wyrzutni lont,spodobem z filmiku,który podesłał kolega i odmierzasz sobie czas strzelania pierwszej wyrzutni,czyli jeśli strzela 20 sekund odmierzasz sobie 20 cm lontu i podłączas do kolejnej itd. Powodzenia Cytuj
0 janpiroman 0 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Po pierwsze zrób sobie liste wyrzutni które posiadasz i ustal ich czasy. Potem,jak już wiesz w jakiej kolejności chcesz odpalać to łączysz do pierwszej wyrzutni lont,spodobem z filmiku,który podesłał kolega i odmierzasz sobie czas strzelania pierwszej wyrzutni,czyli jeśli strzela 20 sekund odmierzasz sobie 20 cm lontu i podłączas do kolejnej itd. Powodzenia :)/> Dzięki wielkie koledzy wasze rady mi sie przydadzą myślę , że wszystko się by udało Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Tylko trzeba jeszcze pamiętać o tym żeby doliczyć czas spalania lontu od wyrzutni. Jego prędkość spalania to ok. 1cm/sek. Cytuj
Pytanie
janpiroman 0
Witam wszystkich bardzo serdecznie czy ktoś z was może mi krok po kroku wytłumaczyć jak zmontować cały pokazik chodzi mi o łaczenie poszczególnych wyrzutni jak do tego w ogóle się zabraç.
Pozdro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi