Jest to mój pierwszy post więc tym samym chciałem powitać wszystkich.
Chciałbym prosić Was o pomoc – będę organizował swój pierwszy amatorski mini pokaz i prosiłbym o rady w jakiej kolejności ułożyć oraz połączyć zakupiony przeze mnie stuff.
Kostki które posiadam to (w porządku jaki wydaje mi się słuszny):
Jak Waszym zdaniem powinna wyglądać kolejność? Teoretycznie JW90 powinno iść na koniec jako finał (FAN) ale jest dużo mniej dynamiczne niż Tajfun… Jak połączyć kostki? Będę używał tylko Visco 1cm/sek (nie mam już kasy na systemy itp.). Czy połączyć je tak, że do każdej kostki oddzielny lont odpowiedniej długości i potem wszystkie lonty w jedną „wiązkę”?
Pytanie
LastStraw 0
Cześć,
Jest to mój pierwszy post więc tym samym chciałem powitać wszystkich.
Chciałbym prosić Was o pomoc – będę organizował swój pierwszy amatorski mini pokaz i prosiłbym o rady w jakiej kolejności ułożyć oraz połączyć zakupiony przeze mnie stuff.
Kostki które posiadam to (w porządku jaki wydaje mi się słuszny):
- JW06 Kasjopeja x2 (odpalone razem)
- JW05 Pluton x2 (odpalone razem)
- P7307 Kama x2 (odpalone pojedyńczo)
- PXB3504 Hydra
https://www.youtube.com/watch?v=U9tmFXEGS3k&feature=player_detailpage
- JW90 Show of Fireworks x2 (odpalone pojedyńczo)
- Tajfun z Lidla
Jak Waszym zdaniem powinna wyglądać kolejność? Teoretycznie JW90 powinno iść na koniec jako finał (FAN) ale jest dużo mniej dynamiczne niż Tajfun… Jak połączyć kostki? Będę używał tylko Visco 1cm/sek (nie mam już kasy na systemy itp.). Czy połączyć je tak, że do każdej kostki oddzielny lont odpowiedniej długości i potem wszystkie lonty w jedną „wiązkę”?
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi