petardy100pro 0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam. W tym temacie będe przedstawiał swoje zakupy na rok 2015/2016.Jak narazie pierwszy stuff posłuży nie na sylwester,a tylko i wyłącznie do zabawy. Wszystko oczywiście będzie nagrywane i wrzucane na mój kanal YT,jak narazie nagrałem zestaw Air Force(4 rakiety) oraz 200zimnych ogni,wkrótce wrzuce je na yt. Film z unboxingu: Wszystko kupowane było na BigFunie,zapłaciłem 337zł+50% gratis. Cytuj
miszaq92 0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 no skoro to tylko do zabawy w ciągu roku to spoko, Moon Night zostaw sobie na Sylwestra Cytuj
petardy100pro 0 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Niestety nie mam takiej silnej woli,najpóźniej zostaną wystrzelane na wakacje Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Same najlepsze zabawki, szkoda że wszystko przed sylwestrem. A co do sylwka to mam nadzieje że będzie o wiele bardziej konkretnie oraz efektowo bo narazie to same pierdoły. Cytuj
petardy100pro 0 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Można powiedziec,że to jest mój pierwszy rok zabawy z fajerwerkami i narazie musze sie pobawić tymi pierdołami Na sylwestra raczej będa same kostki,ewentualnie + pare paczek fp3 żeby zrobić jakiś większy karabinek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi