wapster 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam, 5 Lutego w godzinach nocnych mogą wystąpić problemy z dostępem do forum gdyż będą prowadzone prace mające na celu pełną aktualizacje obecnie działającego silnika forum. Proszę o wpisywanie tutaj wszystkich propozycji i sugestii co do zmian na forum, kolorystyka, logo, działy itp. Pomysły proszę popierać argumentami lub gotowymi propozycjami zmian(grafiki, opisy zmian). Posty w stylu "zmieńcie kolor forum" lub "chcemy inne działy i ich rozłożenie", nie będą brane pod uwaga i zapewne będą kasowane od razu.
Patrick 4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Moja prośba jest następująca: Proponował bym dodanie importerów: klasek gaoo,europyro, svea w kategoriach fajerwerki: petardy, wyrzutnie, rakiety itd... Mają sporo ciekawych produktów i odrębna kategoria w sposób uporządkowany pozwoli w jednym miejscu zbierać filmiki i opinie na temat poszczególnych produktów. Wydaje mi się że dla wielu jest to spore ułatwienie przy dobieraniu stuffu (dla mnie jest), by mieć w jednym miejscu pod ręką dyskusje na temat poszczególnych produktów. Szukanie w dziale "inne" nie zawsze przynosi oczekiwany rezultat bo tam najzwyczajniej jest za duży bałagan. I pewnie to rozpowszechni na forum inne marki bo ludzie będą zaciekawieni tymi produktami i może zechcą urozmaicić swój stuff o nowe pozycje. Można by było również stworzyć jakiś regulamin, który by określał jakie zasady obowiązują na tym forum żeby potem nie było takich sytuacji jak np ostatnio z pewnym użytkownikiem. Czyli postawić sprawę jasno w regulaminie w stylu: "Na forum obowiązuje kultura słowna w stosunku do innych użytkowników. Za formułowanie ofensywnych wypowiedzi będzie ban" no i też inne kwestie które według administratorów były przyczyną konfliktów i nieprzyjemnych incydentów. Jak jest jasna sprawa to użytkownik, który nie potrafi się zachować ma jasno w regulaminie napisane jakie są konsekwencje. I jeszcze chciałem się zapytać, czy da się stworzyć opcję bardziej rozbudowanych profili użytkowników, w których np dało by się wrzucać na stronę główną profilu filmiki z własnych pokazów itp ?
MajsterD12 5 Opublikowano 1 Lutego 2015 Można by było również stworzyć jakiś regulamin, który by określał jakie zasady obowiązują na tym forum żeby potem nie było takich sytuacji jak np ostatnio z pewnym użytkownikiem. Czyli postawić sprawę jasno w regulaminie w stylu: "Na forum obowiązuje kultura słowna w stosunku do innych użytkowników. Za formułowanie ofensywnych wypowiedzi będzie ban" no i też inne kwestie które według administratorów były przyczyną konfliktów i nieprzyjemnych incydentów. Jak jest jasna sprawa to użytkownik, który nie potrafi się zachować ma jasno w regulaminie napisane jakie są konsekwencje. Taki regulamin już powstał, póki co jest omawiany z resztą administracji. Będzie już jasno określone na co sobie nie można pozwolić Po aktualizacji forum i drobnych zmianach regulaminu zostanie on upubliczniony.
Kamilox 0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Moglibyście coś pozmieniać w wersji mobilnej forum, np. pozmieniać kolorystykę do tej panującej na normalnej wersji forum i co najważniejsze dać dostęp do Shoutboxa, lub dać dostęp na urządzeniach mobilnych do normalnej wersji forum. O i jeszcze moglibyście zrobić taki zegar 3D. Pozdrawiam
piropiotr223 11 Opublikowano 2 Lutego 2015 Ja jestem jak najbardziej przekonany o tym że powinniście zrobić SB na komórki, będzie bardzo wygodnie.
blubencjusz 1 Opublikowano 2 Lutego 2015 dać dostęp na urządzeniach mobilnych do normalnej wersji forum. W opcjach przeglądarki na telefonie zaznacz "wersja komputerowa" lub coś podobnego i forum wygląda jak z pc .
wapster 0 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 W opcjach przeglądarki na telefonie zaznacz "wersja komputerowa" lub coś podobnego i forum wygląda jak z pc . tak jak mówi blubencjusz, w standardzie włącza się wersja mobilna. Wystarczy zmienić ustawienia telefonu i wyświetla się pełna strona. Jest to zrobione po to aby osobe które mają limity lub nie chcą za dużo płacić za przeglądanie Internetu.
Rekomendowane odpowiedzi