piropiotr223 11 Opublikowano 4 Lutego 2015 Co sądzicie o tych rakietach i czy warto? Wiem że jeszcze wcześnie ale na temat tych rakiet słyszałem różne opinie i nie wiem co myśleć. Jedni mówią że super a drudzy że nawet nie wybuchają. Cytuj
0 blubencjusz 1 Opublikowano 4 Lutego 2015 JAk dla mnie się opłaca , miałem je w 2014/15 i kupię je też w tym roku jeśli będą w Lidlu . Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 A jak myślisz, dorównają chociarz troche JR8 Diabolo? A są nawet trochę tańsze. Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Nikt już nic nie wie o tych rakietach? A są lepsze od bestów i czy efekt można do jakichś rakiet porównać? Może np. do JR8 diabolo? Cytuj
Pytanie
piropiotr223 11
Co sądzicie o tych rakietach i czy warto? Wiem że jeszcze wcześnie ale na temat tych rakiet słyszałem różne opinie i nie wiem co myśleć. Jedni mówią że super a drudzy że nawet nie wybuchają.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi