MarcinFireworks 0 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam, Mam dylemat jaką kostkę wybrać do pokazu Finał będzie wyglądał tak Heavy metal > Tajfun > X > 2x TXC037 No i teraz co "wstawić za x" 2x JW90 JW403 TXB362 Z góry dzięki za pomoc ! Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 24 Lutego 2015 To zależy od Twoich chęci Najlepiej było by 2x JW90 i oderwać z nich podstawę plastikową i połączyć ściankami bocznymi tak by tworzyły szerszy kąt. Warunkiem powodzenia tej konstrukcji jest dobre podparcie wyrzutni na dole co by nie przedmuchało rurek. Wersja mniej ambitna: JW403 Jak nie zrozumiałeś o co mi chodzi to napisz może jakoś lepiej wytłumaczę Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja bym wybrał JW90 bo tylko ją miałem a rozpierdziel konkretny XD. Tylko żeby naraz strzelały to zrobią miaaaazge. TXB też nie zła ale to też od gustu zależy. PS. Firek, wyprzedziłeś mnie o kilka sekund. Cytuj
0 MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Firek zrozumiałem ale nie chcę się w takie coś bawić ;/ chodziło mi bardziej o to żeby je postawić obok siebie tak 5m Cytuj
Pytanie
MarcinFireworks 0
Witam,
Mam dylemat jaką kostkę wybrać do pokazu
Finał będzie wyglądał tak
Heavy metal > Tajfun > X > 2x TXC037
No i teraz co "wstawić za x"
2x JW90
JW403
TXB362
Z góry dzięki za pomoc !
3 odpowiedzi na to pytanie