Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: PMB49F

Nazwa: CERVEN

Ilość strzałów: 49

Kaliber: 1,2"

FILM:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Strzeliłem ją kilka dni temu na pokazie, więc mogę wyrazić swoją opinię ;)

Kostka bardzo dynamiczna o POTĘŻNEJ rozpiętości efektu. Cenowo wychodzi podobnie jak kostki kostki innych importerów uwzględniając tę samą ilość strzałów i kaliber.
Kostka 10/10 godna polecenia.

Jest to pozycja, która na pewno zagości u mnie ponownie w ofercie sprzedażowej.

Tutaj znalazłem film zwykłego kowalskiego, więc efekt który rzeczywiście możemy oglądać.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Dragon - June

Sylwester 2016/2017

Opublikowano

Kostka ciekawa, aczkolwiek nie powalająca na kolana jak początkowo sie spodziewałem. Musze wypróbować inne smoki aby dokładniej porównać, niemniej w tej cenie można jak najbardziej polecić.

Opublikowano

Niestety trochę się zawiodłem na tej wyrzutni spodziewałem się czegoś lepszego...

Opublikowano

Niestety trochę się zawiodłem na tej wyrzutni spodziewałem się czegoś lepszego...

Ja również. Zła nie była, dynamiczna i ogólnie ciekawa ale wielkość efektów nie powalała spodziewałem się, że będzie wow

• 1 rok później...
Opublikowano

Miałem i złego zdania o niej nie mogę powiedzieć bardziej jestem neutralnie nastawiony jak za taką cenę chociaż efekty mogłyby być większe a finał lepszy ilość cracklingu mnie jakoś nie zaskoczyła.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

13 minut temu, damian7878 napisał:

Opublikowano

Pomyłka.Post do kosza