MajsterD12 5 Opublikowano 16 Marca 2015 Symbol: PMB49F Nazwa: CERVEN Ilość strzałów: 49 Kaliber: 1,2" FILM: Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Strzeliłem ją kilka dni temu na pokazie, więc mogę wyrazić swoją opinię Kostka bardzo dynamiczna o POTĘŻNEJ rozpiętości efektu. Cenowo wychodzi podobnie jak kostki kostki innych importerów uwzględniając tę samą ilość strzałów i kaliber.Kostka 10/10 godna polecenia. Jest to pozycja, która na pewno zagości u mnie ponownie w ofercie sprzedażowej. Tutaj znalazłem film zwykłego kowalskiego, więc efekt który rzeczywiście możemy oglądać. Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kostka ciekawa, aczkolwiek nie powalająca na kolana jak początkowo sie spodziewałem. Musze wypróbować inne smoki aby dokładniej porównać, niemniej w tej cenie można jak najbardziej polecić. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Niestety trochę się zawiodłem na tej wyrzutni spodziewałem się czegoś lepszego... Cytuj
HPLD9800 0 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Niestety trochę się zawiodłem na tej wyrzutni spodziewałem się czegoś lepszego... Ja również. Zła nie była, dynamiczna i ogólnie ciekawa ale wielkość efektów nie powalała spodziewałem się, że będzie wow Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Miałem i złego zdania o niej nie mogę powiedzieć bardziej jestem neutralnie nastawiony jak za taką cenę chociaż efekty mogłyby być większe a finał lepszy ilość cracklingu mnie jakoś nie zaskoczyła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi