piro_kox 0 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jestem nowy więc wszystkich serdecznie witam Chcałbym się was zapytać czy dobre produkty wybrałem na mały pokaz Są dwie opcje: 1 Saturn misiles 50 strzałów Ballet Seria Big ban kasjopeja Cudak batterry Tajfun (z jorga) 2 Saturn misiles 50 strzałów Ballet Magic key Magma Sky buster Seria big bang kasjopeja Cudak batterry Song Mówcie która opcja lepsza Co pozmieniać Za odpowiedzi z góry dziękuje Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Osobiście wybrał bym nr 2 Saturn misiles 50 strzałówBalletMagic keyMagmaSky busterSeria big bang kasjopejaCudak batterrySong tylko zamiast balleta weź 2x Saturn misiles Cytuj
0 piro_kox 0 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ok dzięki wielkie za odpowiedź Mam jescze troche czasu więc pomysle Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Osobiście uważam że 2/3 porządne kostki zrobia większe show niż 6małych kostkek i jedna duża. Zabrałbym tajfuna i songa i połączył razem 20sekund krócej ale lepsze show. Cytuj
0 piro_kox 0 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Czy moze super show\nemezis i tajfun ? I dzięki endriu za odpowiedż Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 15 Czerwca 2015 JW90 po tajfunie? Nie polecam, w JW90 tylko 3 strzały na koniec a w tajfunie 7... Mimo że JW90 to kątówka, widziałem na żywo i jakiegoś szału nie zrobiła. Tajfun lepszy na finał bo strzela seriami a do tego dochodzi super efekt, rób jak chcesz ale ja tajfuna dalbym.na koniec a zamiast JW90 jakąś inną kostke przed tajfunem. Cytuj
Pytanie
piro_kox 0
Jestem nowy więc wszystkich serdecznie witam
Chcałbym się was zapytać czy dobre produkty wybrałem na mały pokaz
Są dwie opcje:
1
Saturn misiles 50 strzałów
Ballet
Seria Big ban kasjopeja
Cudak batterry
Tajfun (z jorga)
2