OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jakie są najlepsze kostki 20mm do 16 strzałów? Za wszystkie Odpowiedzi dziękuję ;-) Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Magma, kasjopeja, mars, magic key, magic night, wszystkie miałem i jak najbardziej polecam, są bardzo tanie i mają naprawde piękne efekty, najbardziej z tych wszystkich polecałbym Ci magme, ogromne efekty, co najmniej jak w 25mm i do tego różnorodne, reszta wyrzutni też bardzo dobra, ale dla mnie najlepsza magma od triplexa. Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Podobnie jak kolega uważam,że Magma jest naprawdę świetna.To jedna z najlepszych z kostek 0,8 jakie miałem,a miałem ich ponad 30..Z pozostałymi kostkami w pełni się zgadzam,.Do tego zestawu dodałbym Color Vave od tripla,bo jest kapitalna jak na kaliber mniejszy. Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Tw6- galaxy discover txb211 txb 213 txb214 LDC294 p7211 można by wymieniać i wymieniać a tak naprawdę sam popatrz na filmiki i zdecyduj i które kostki Ci się podobają itp Jednemu podoba się taki a nie inny efekt i wymieni Ci takie a nie inne kostki, inny na odwrót a to Ty bdz strzelał i Tobie mają się podobać wszystkie kostki z kalibru 20mm do 16shot z komety, jorge, triplex warto kupić, są dobre efekt/cena (z innych firm nie zwracałem uwagi) Cytuj
0 OnlyFireworks<333 0 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzięki, spróbuję znaleźć coś dla siebie ;-) Cytuj
Pytanie
OnlyFireworks<333 0
Jakie są najlepsze kostki 20mm do 16 strzałów? Za wszystkie Odpowiedzi dziękuję ;-)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi