firawerkoman 7 Opublikowano 27 Września 2015 Symbol: PXB3711Nazwa: BlitzOpis: 19 strzałowa wyrzutnia 50mm "Blitz"; efekty: czerwone palmy, zielone palmy, czerwone dalie przechodzące w chryzantemy. Zdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?v=VzN-ZnR5Dto Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Września 2015 Nawet nieźle się na filmie prezentuje Będzie trzeba pomyśleć Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 27 Września 2015 na filmiku jakos to wyglada ale na zywo moze byc cienko Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 27 Września 2015 Akurat przeglądałem te kosteczke myslę, że warta uwagi tylko ta cena .. ??? :xmas_w00t: Cytuj
wybuchowiec1 0 Opublikowano 30 Września 2015 Akurat przeglądałem te kosteczke myslę, że warta uwagi tylko ta cena .. ??? :xmas_w00t: Koluniu, Podaj mi proszę lepszą cenę na produkt dostępny na rynku Polskim z takimi efektami "Poproszę coś dobrego i taniego. Niech Pan się zdecyduje - dobre czy tanie?" Pzdr. Cytuj
FridayBang 0 Opublikowano 1 Października 2015 Koluniu, Podaj mi proszę lepszą cenę na produkt dostępny na rynku Polskim z takimi efektami "Poproszę coś dobrego i taniego. Niech Pan się zdecyduje - dobre czy tanie?" Pzdr. Zgadzam się z tobą kolego, dobre efekty i Kaliber 50 mm to już coś. Zapowiada się dobrze. Nic dziwnego że cena tak a nie inna. Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NkVBQzrW2To&feature=youtu.be Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Warte swojej ceny czy niezbyt?Widac ta roznice miedzy 50 a 30mm? Cytuj
marc 11 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Róznica jest gwarantowana, tyko ze niektóre kostki o tym kalibrze strzelają podobnie jak 30mm. PXB3711 jest godna uwagi ale W tej cenie mozna dostac lepsze 50mm. np PyroMoravia. Sprawdzalem i polecam, Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Dobry huk, efekt spory ale przy obecnej cenie chyba było by lepiej zastanowić się nad czymś innym . Mnie osobiście nie porwała . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi