Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nieźle się na filmie prezentuje :P

Będzie trzeba pomyśleć

Opublikowano

na filmiku jakos to wyglada ale na zywo moze byc cienko

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Akurat przeglądałem te kosteczke myslę, że warta uwagi tylko ta cena .. ??? :xmas_w00t:

Opublikowano

Akurat przeglądałem te kosteczke myslę, że warta uwagi tylko ta cena .. ??? :xmas_w00t:

Koluniu,

Podaj mi proszę lepszą cenę na produkt dostępny na rynku Polskim z takimi efektami :)

"Poproszę coś dobrego i taniego. Niech Pan się zdecyduje - dobre czy tanie?" :)

Pzdr.

Opublikowano

Koluniu,

Podaj mi proszę lepszą cenę na produkt dostępny na rynku Polskim z takimi efektami :)

"Poproszę coś dobrego i taniego. Niech Pan się zdecyduje - dobre czy tanie?" :)

Pzdr.

Zgadzam się z tobą kolego, dobre efekty i Kaliber 50 mm to już coś. Zapowiada się dobrze. Nic dziwnego że cena tak a nie inna.

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warte swojej ceny czy niezbyt?Widac ta roznice miedzy 50 a 30mm?

Opublikowano

Róznica jest gwarantowana, tyko ze niektóre kostki o tym kalibrze strzelają podobnie jak 30mm. PXB3711 jest godna uwagi ale W tej cenie mozna dostac lepsze 50mm. np PyroMoravia. Sprawdzalem i polecam,

• 5 lat później...
Opublikowano

Dobry huk, efekt spory ale przy obecnej cenie chyba było by lepiej zastanowić się nad czymś innym . Mnie osobiście nie porwała .