firawerkoman 7 Opublikowano 27 Września 2015 Symbol: PXR301Nazwa: No LimitsOpis: zestaw rakiet No Limits, kaliber 62mm, wysokość 128cm! Efekty: złota chryzantema ze złotym migoczącym środkiem; białe migotanie z zielonym migoczącym środkiem; złota korona z migoczącym opadem; złota korona zakończona zielonymi gwiazdami. Zdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?v=ekMwYJUU8_8 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Kupiłem te rakiety na noworocznej wyprzedaży i mają kaliber 52mm.Wygląda na to że to jakaś "nowa" wersja... Edytowane 11 Marca 2019 przez Grubbert Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Marca 2019 58 minut temu, Grubbert napisał: Kupiłem te rakiety na noworocznej wyprzedaży i mają kaliber 52mm.Wygląda na to że to jakaś "nowa" wersja... Napisz do piromaxa, niech wytłumaczą Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Nie wiem jak wypadała "stara" wersja,ale te 52mm to padaka straszna.Nawet gdyby kosztowały poniżej 100zł to i tak za dużo Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 3 Września 2019 Dnia 30.04.2019 o 12:06, Grubbert napisał: Nie wiem jak wypadała "stara" wersja,ale te 52mm to padaka straszna.Nawet gdyby kosztowały poniżej 100zł to i tak za dużo Rzeczywiście różnica pomiędzy starymi a nowymi ogromna .Stare kaliber 63 mm , nowe kaliber 52 mm nec taki sam 95 g. Udało mi się kupić na promocji w Super Fajerwerki ostatnie 2 sztuki po 89 zł z czego jedna ,, stara wersja,, z 2016 roku 63 mm a jedna z 2018 roku i już 52 mm. Piromax zawalił sprawę Cytuj
KacPower 0 Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam, czy ktoś się orientuje jak dane partie się sprawdzają? Ostatnio doszły mnie słuchy, że tylko partia z pierwsze kwarty 2018 roku do kitu była, wszystkie pozostałe dawały radę. Ktoś testował to może? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Listopada 2020 Godzinę temu, KacPower napisał: Witam, czy ktoś się orientuje jak dane partie się sprawdzają? Ostatnio doszły mnie słuchy, że tylko partia z pierwsze kwarty 2018 roku do kitu była, wszystkie pozostałe dawały radę. Ktoś testował to może? Raczej teraz to gówno a przynajmniej za tę cenę co sobie życzą, zmniejszyli kaliber Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi