Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: PXR302
Nazwa: Bazooka
Opis: Rakiety kalibru 75mm, wysokość rakiety to 140cm! efekty: brokatowa korona zakończona czerwonymi gwiazdami; trzeszcząca wierzba z błękitnym migoczącym środkiem; złota migocząca wierzba z srebrnym błyskającym środkiem; zielona dalia i brokatowa korona z czerwonym migoczącym środkiem.
Zdjęcie: 272_big.png
Film: https://www.youtube.com/watch?v=bPlvbbOYuNc

Opublikowano

troche drogo jak za jedna sztuke 55zl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można znaleźć taniej. Strzelałem kilka dni temu i jak dla mnie najlepsze rakiety w tym roku jak na razie :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można znaleźć taniej. Strzelałem kilka dni temu i jak dla mnie najlepsze rakiety w tym roku jak na razie :]

A gdzie? bo ja poniżej 50 nie widziałem.

Opublikowano

moje filmy

Opublikowano

Po filmach Wariatosa nie wiem czy są warte tej ceny. Chyba,że na żywo było dobrze,na filmie szału nie ma.

Opublikowano

na zywo lepiej sie prezentuja :) wiadomo ze mogły by byc tansze

Opublikowano

Wiadomym jest,że nagranie nigdy nie odzwierciedli realnego efektu :) Jak miałbym sugerować się filmikami przy zakupie piro to niewiele bym kupił.Na przykład na filmiku wyrzutnia prezentuje się średnio,a później w realu okazuję się być solidnym zakupem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na filmiku powyżej prezentują się już nieco lepiej niż na poprzednim, ale nadal uważam, że nie są warte swojej ceny.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

strzelałem i faktycznie film nie odzwierciedla tego jak jest naprawdę, kup strzel wyraź opinie inaczej sie nie dowiesz jak jest naprawde..dla mnie super

• 1 rok później...
Opublikowano

Moja Bazooka poleciała wysooooko w niebo, szkoda, że nie wziąłem teleskopu... zawiodłem się.

• 2 lata później...
Opublikowano

Elegancka rakieta tyle w temacie tak jak wspomniał @Bartekeuro Warto aby każdy chociaż raz sobie nią strzelił.  I zgadzam się z tym w 100%

Mój film

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po odpaleniu kolejnych dwóch rakiet w sylwestra tym razem typ A i C mogę więcej powiedzieć sądzę że wzbijają się trochę zbyt wysoko jest to minus ale też i plus że można w całej okazałości podziwiać piękno efektu oraz równo rozłożonego efektu na niebie coś jak w przypadku szelek, moim zdaniem najlepszym efektem jest D.

• 1 rok później...
Opublikowano

Strasznie wysoko lecą ... huk dobry ale efekt mizerny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio znalazłem typ E i F. Miał ktoś? Szukałem nagrania i nawet importer nie ma ;) czyżby wypuścili nowość?