Kamil™ 27 Opublikowano 5 Października 2015 Witam forumowiczów. Czas rozruszać nowy dział. Ode mnie fotka części pierwszej. W spoilerze żeby syfu nie było. - YHW009 Song bez CE - JW408 - TXB592 Sky brocade - P7071 Indonezja - BS-101 - 4x 2" Resztki SP - Black Death - Matabrujasy - Dwie mini cipolle 5g Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 5 Października 2015 Świetne zakupy! Przede wszystkim dobre wyrzutnie - zawsze zachwycający Song (jeszcze lepiej, bo bez CE), piękna JW408, oraz dwie ciekawe 19-stki (moim zdaniem jedne z najlepszych w swojej kategorii). Uwagę przyciągają także bardzo mocne petardy, w tym Black Death. Całość uzupełniają porządne szelki. Widzę, że stawiasz na konkretne efekty - zarówno wizualne, jak i akustyczne - i za to duży plus! Pozdrawiam Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 5 Października 2015 najlepsze wyrzutnie w kategorii cenowej.wyrzutnie dobrane są odpowiednio co do efektu szelki rozwieją wszelkie wątpliwości.co do petard świetny wybór, huk na pewno zrobi spore wrażenie. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 13 Października 2015 Świetne kostki ! Zapowiada się naprawdę grubo ! Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Października 2015 Nooo :xmas_happy: bardzo ładny stuffik, czekam na kolejne paczki. Zapewniam cię że efekty będą ogromne Cytuj
Bezpiecznik 4 Opublikowano 21 Października 2015 Widzę, że lubisz brokatowe wyrzutnie:) Zaintrygowała mnie zwłaszcza wyrzutnia JW408 i finałowa typu ''one row'' - szykuje się brokatowe tornado. Świetny przykład jak złożyć zbilansowany stuff. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 27 Października 2015 Dobre i przemyślane zakupy, na pewno nic ciebie nie zawiedzie. Czekamy na więcej Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 28 Października 2015 Brak gruzu tak więc już jest plus. Petardy pokroju fp3 to już dla ciebie za mało i szukasz czegoś więcej tak trzyma. Oby tylko w paże z większą mocą podążała większą rozwaga. Cytuj
PeeJay 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Ładne futro, wygląda mi na kocurka. A co do kosteczek to gdzie kupowałeś PyroMoravie Dragon? Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 13 Listopada 2015 Patrząc na efekty tych wyrzutni, jak dla mnie są super zamierzam kupić Dragona Heads - Lipiec Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Ładne futro, wygląda mi na kocurka. A co do kosteczek to gdzie kupowałeś PyroMoravie Dragon? MajsterD12 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Listopada 2015 Kilka znanych i cenionych kostek,do tego nowoście.Badzo ładnie! Cytuj
Damian26 2 Opublikowano 14 Listopada 2015 Miałem w tamtym roku smoki i bardzo mnie zaskoczyły pięknymi efektami i tym bardziej ceną bo kosztują nie drogo, a mają piękne efekty i każdemu polecam te kostki , a tak ogólnie bardzo pięknie Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 15 Listopada 2015 Myślę, że się na zawiedziesz na tych kostkach, dużo osób je sobie ceni. Zapraszam ponownie do zakupów Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 Co masz ciekawego w tym kartoniku za smokami? Nic takiego ciekawego Muszę gdzieś trzymać pozostałości pikolaków, bączków i shising crackerów z zeszłego roku. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nooo jest Song jest zabawa :xmas_tongue: Super kostki ! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Widzę że uwielbiasz crackling jak ja . Wyśmienite znane kostki ale nowości nie zabrakło, spora ilość mocnych petard, nie będziesz się przez dzień nudził na pewno. Ile dałeś za całość i z jakim efektem te szelki? Pewnie saluty bo rury nie widzę. Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Widzę że uwielbiasz crackling jak ja . Wyśmienite znane kostki ale nowości nie zabrakło, spora ilość mocnych petard, nie będziesz się przez dzień nudził na pewno. Ile dałeś za całość i z jakim efektem te szelki? Pewnie saluty bo rury nie widzę. Chyba crackling willow, blue star white glitter i green wave Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi