Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów. Czas rozruszać nowy dział. :)

Ode mnie fotka części pierwszej. W spoilerze żeby syfu nie było.

- YHW009 Song bez CE

- JW408

- TXB592 Sky brocade

- P7071 Indonezja

- BS-101

- 4x 2" Resztki SP

- Black Death

- Matabrujasy

- Dwie mini cipolle 5g

8c36201dee103799med.jpg

Opublikowano

Świetne zakupy! Przede wszystkim dobre wyrzutnie - zawsze zachwycający Song (jeszcze lepiej, bo bez CE), piękna JW408, oraz dwie ciekawe 19-stki (moim zdaniem jedne z najlepszych w swojej kategorii).

Uwagę przyciągają także bardzo mocne petardy, w tym Black Death. Całość uzupełniają porządne szelki.

Widzę, że stawiasz na konkretne efekty - zarówno wizualne, jak i akustyczne - i za to duży plus! Pozdrawiam :)

Opublikowano

najlepsze wyrzutnie w kategorii cenowej.wyrzutnie dobrane są odpowiednio co do efektu :) szelki rozwieją wszelkie wątpliwości.co do petard świetny wybór, huk na pewno zrobi spore wrażenie.

Opublikowano

Świetne kostki !

Zapowiada się naprawdę grubo ! :67675:

Opublikowano

Nooo :xmas_happy: bardzo ładny stuffik, czekam na kolejne paczki. Zapewniam cię że efekty będą ogromne :67675:

Opublikowano

Widzę, że lubisz brokatowe wyrzutnie:) Zaintrygowała mnie zwłaszcza wyrzutnia JW408 i finałowa typu ''one row'' - szykuje się brokatowe tornado. Świetny przykład jak złożyć zbilansowany stuff.

Opublikowano

Dobre i przemyślane zakupy, na pewno nic ciebie nie zawiedzie. Czekamy na więcej ;)

Opublikowano

Brak gruzu tak więc już jest plus.

Petardy pokroju fp3 to już dla ciebie za mało i szukasz czegoś więcej tak trzyma. Oby tylko w paże z większą mocą podążała większą rozwaga.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A co to :)

gSesptp.jpg

Opublikowano

Ładne futro, wygląda mi na kocurka. A co do kosteczek to gdzie kupowałeś PyroMoravie Dragon?

Opublikowano

Patrząc na efekty tych wyrzutni, jak dla mnie są super :) zamierzam kupić Dragona Heads - Lipiec

Opublikowano

Ładne futro, wygląda mi na kocurka. A co do kosteczek to gdzie kupowałeś PyroMoravie Dragon?

MajsterD12

Opublikowano

Kilka znanych i cenionych kostek,do tego nowoście.Badzo ładnie!

Opublikowano

Miałem w tamtym roku smoki i bardzo mnie zaskoczyły pięknymi efektami i tym bardziej ceną bo kosztują nie drogo, a mają piękne efekty i każdemu polecam te kostki :), a tak ogólnie bardzo pięknie :)

Opublikowano

Myślę, że się na zawiedziesz na tych kostkach, dużo osób je sobie ceni.

Zapraszam ponownie do zakupów :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kot wyczuł smakowity kąsek... hehe

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fota całości :biggrin:

9b8ef83a5e05a132med.jpg

Opublikowano

Co masz ciekawego w tym kartoniku za smokami? :P

Opublikowano

Co masz ciekawego w tym kartoniku za smokami? :P

Nic takiego ciekawego :)

Muszę gdzieś trzymać pozostałości pikolaków, bączków i shising crackerów z zeszłego roku.

Opublikowano

Widzę że uwielbiasz crackling jak ja ;). Wyśmienite znane kostki ale nowości nie zabrakło, spora ilość mocnych petard, nie będziesz się przez dzień nudził na pewno. Ile dałeś za całość i z jakim efektem te szelki? Pewnie saluty bo rury nie widzę. :P

Opublikowano

Widzę że uwielbiasz crackling jak ja ;). Wyśmienite znane kostki ale nowości nie zabrakło, spora ilość mocnych petard, nie będziesz się przez dzień nudził na pewno. Ile dałeś za całość i z jakim efektem te szelki? Pewnie saluty bo rury nie widzę. :P

Chyba crackling willow, blue star white glitter i green wave :P