Skocz do zawartości

Stuff 2015/2016 by piropiotr223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku nic ciekawego nie będzie bo postanowiłem na sprawdzone pewniaki które wszyscy znają, to co na zdjęciu to pozostałości z tamtego roku i zakupy za 198zł na styczniowej promocji w FM. Myśle że całość zaokrągli się w granicach 320/330zł. Spróbuje wytrzasnąć jeszcze show boxa oraz chociaż ze dwie magmy ale nwm czy się to uda, oczywiście rakiety i inne pierdółki dojdą jeszcze w sporych ilościach, będe patrzył także na oferty marketów. Zdjęcie robione w lutym tego roku i jest tego nieco więcej niż na tym zdjęciu. Nie będe się rozpisywać bo wszystko wyraźnie widać. Motylków oraz wszystkich jumbo już nie ma, mialem poza tym jeszcze małe zamówionko z kolegą z pierdółkami do strzelania w ciągu roku, więc aktualnie nie ma kilku pozycji ze zdjęcia ale za to przybyło nieco więcej bo jednak postanowiłem że część pierdółek zostanie do stuffu.

Link do zdjęcia:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/e5a2e67342505fdc

Poza tym zapraszam na kanał na którym będą i już są strzelania przed sylwestrowe, unboxingi, testy i inne ciekawości ;)

https://www.youtube.com/channel/UCRUhSGqQoKWPF1sirM0FQtg

:f_a:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest dobrze jak za tą cenę ;-) dobrze wydane 200 pln , tylko te jumbo których nie lubie hehe :-D trochę ich nie warto brać i wg, mnie są słabe :-P no ale każdy ma swoje upodobania itp. Tak czy owak będzie dobra zabawa na sylwka ;-)

pzdr, Janko

Opublikowano

Jumbo akurat nie kupowałem xd, nie dość że takie ceny FM miało to dorzuciło mi jeszcze w gratisie Jumbo (których zresztą już nie ma) i z pół paczki kolibrów.

Opublikowano

AA bo to ją paczkę pakowalem i gowniuszki dorzuciłem :-D przypominało mi się właśnie xd

Opublikowano

Dobry zestaw - sporo drobiazgów pozwoli na długą zabawę w Sylwestra. Mam tylko mieszane uczucia co do wyrzutni Hot Stars. Z jednej strony chyba najlepsza kątówka za te pieniądze, z drugiej może lepiej byłoby kupić konkretną, klasyczną kostkę. HS miałem dwa lata temu i byłem rozczarowany, ale może trafiłem na felerny egzemplarz. Życzę Ci żeby u Ciebie się sprawdziła.

Opublikowano

Dzięki za opinię, pikolaki na karabinki, skusiły mnie to że w cenie 55gr za paczkę ;). Ogólnie nie przepadam za zakupem jednej wielkiej kostki za 200zł, mam zamiar jeszcze kupić show boxa i może kilka mniejszych przy zamawianiu kolegi z FM jeśli będzie. Do tego zakupy w hurtowni jorga w moim mieście i market ale najbardziej stawiam na lidla. Hot stars dlatego bo same dobre opinie, nie tylko z forum, na filmikach mi się bardzo spodobał. Do tego jeszcze mnóstwo "home made" ;)

Karasiun, dzięki za te gratisy, jumbo dorównują jednak FP3 spokojnie, ale syf ładny też robią.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest dobrze :xmas_wink:

Show Box ? Hmmm za te 50 zł kupisz o wiele lepszą kostkę :xmas_wink:

Opublikowano
  W dniu 3.11.2015 o 15:54, Krystian Piro napisał(a):

Jest dobrze :xmas_wink:

Show Box ? Hmmm za te 50 zł kupisz o wiele lepszą kostkę :xmas_wink:

Zależy co dla kogo znaczy lepsza kostka, mi się bardo podobają efekty show boxa a jest on tani i ogólnie przypadł mi do gustu. Uparłem się żeby go przetestować a jak dla mnie nie znajdę lepszej kostki do 50zł. Szukałem właśnie długo trwającej kostki z fajnymi efektami po której odpalę Hot starsa. I nie nie wolę żadnej 19sh New Generation albo coś takiego.

Opublikowano

Ładny stuff :) Pokaz będziesz robił? Fajne kostki + są petardy do zabawy ;)

Opublikowano

Te petardy co na filmiku to prawie wszystko na karabinki itp. Petardy to dopiero zrobie większe gabarytowo ;). Hmmm, pokazu z tego raczej za bardzo nie zrobie, planuje tak bardziej ostnią salwe Czyli show box+nemo albo jakąś inną i na koniec hot stars, raką miałem koncepcje. Będe odpalał z sąsiadem który będzie miał nieco mniej, ale prawie sam efekt więc efektu o 00 nie zabraknie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja. To już prawie wszystko na ten rok, jeszcze malutkie zakupki w hurtowni jorge w moim mieście. Będzie unboxing na YT. Link do fotki: http://www.fotosik.pl/zdjecie/021a3ecfb6a3279f

Zapłaciłem 125.34zł z przesyłką. Zestawy promocyjne 150+ bo zamówili ze mną troszkę koledzy i nie musieli za wysyłkę płacić a gratisy wszystkie moje :xmas_ph34r: Ich rzeczy nie ma na fotce.

Opublikowano

Sylwek napewno będzie udany :-) Tez miałem kupić Libana ale koniec końców i wyszło ze nie kupiłem...Mam nadzieje ze bd ładny :)

Opublikowano

Bardzo ładny zestaw sylwestrowy.Najważniejsze,żeby się Tobie podobał i sprawiał radość :xmas_smile:

Opublikowano

Dziękuję za tak pozytywne komentarze. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do oglądnięcia unboxingu:

Opublikowano
  W dniu 14.11.2015 o 19:26, piropiotr223 napisał(a):

Dziękuję za tak pozytywne komentarze. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do oglądnięcia unboxingu:

:) :) :) :) :) :) :) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stuff swietny niczego nie brakuje :P Swietne kostki kątówka napewno na show na niebie ;) Planujesz jeszcze cos zamówic ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcę mi się fotek dodawać. Aktualizacja malutka za 40zł, zakupy w hurtowni jorge w moim mieście. JR8 nie polecam, jak BAM dostały straszne gówno. Odpaliłem 1 i drugą sąsiad, efekty nie zgadzają się z opisem i wgl straszna lipa, zawiodłem się. Za niedługo fotki całości. Kupiłem JR8 (20zł) Wyrzutnie trolle za 11.50zł, fantazje za 6zł i paczke pikolaków oraz EX1.

Jak ktoś chcę słuchać mojego pierdzielenia ;)

Opublikowano

Ja Zawsze chce :-) Oglądam każdy odcinek i liczę na więcej i na rozwój twojego kanału yt :-D

Opublikowano
  W dniu 19.12.2015 o 13:36, piropiotr223 napisał(a):

Nie chcę mi się fotek dodawać. Aktualizacja malutka za 40zł, zakupy w hurtowni jorge w moim mieście. JR8 nie polecam, jak BAM dostały straszne gówno. Odpaliłem 1 i drugą sąsiad, efekty nie zgadzają się z opisem i wgl straszna lipa, zawiodłem się. Za niedługo fotki całości. Kupiłem JR8 (20zł) Wyrzutnie trolle za 11.50zł, fantazje za 6zł i paczke pikolaków oraz EX1.

Jak ktoś chcę słuchać mojego pierdzielenia ;)

Na naszym forum się samoróbek nie promuje więc za to masz minus ode mnie. Poza tym fajny filmik.
Opublikowano
  W dniu 19.12.2015 o 16:36, ponczo12496 napisał(a):

Na naszym forum się samoróbek nie promuje więc za to masz minus ode mnie. Poza tym fajny filmik.

Jak mam być szczery to zapomniałem że w tym filmiku jest coś o sami wiecie czym ;) . Nawet nie chodziło mi o to żeby kanał zareklamować czy coś, tylko po prostu chciałem poinformować o małej aktualizacji a fotek nie zrobiłem. :xmas_ph34r:

Opublikowano

Dobrze wydane pieniądze dobre kostki i masa zabawy wiec nudzic sie nie będziesz a na niebie z hot starsa nie powinieneś sie zawieść :xmas_wink:

Opublikowano

Za dużo petard i tylko jeden konkret.

Opublikowano

Powiem tak...ładne wyrzutnie kilka naprawdę super,hot stars miałem i to 2 na ostatniego Sylwka a ich efekt mnie zachwycił coś pięknego...co do rakiet też spoko.Jak dla mnie za dużo trochę petard tym bardziej tych pikolaków i pikolako podobnych,ale ogólnie stuff fajny :xmas_smile:.