piropiotr223 11 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 Powiem tak...ładne wyrzutnie kilka naprawdę super,hot stars miałem i to 2 na ostatniego Sylwka a ich efekt mnie zachwycił coś pięknego...co do rakiet też spoko.Jak dla mnie za dużo trochę petard tym bardziej tych pikolaków i pikolako podobnych,ale ogólnie stuff fajny :xmas_smile:. Za dużo petard i tylko jeden konkret.Co do petard to za niedługo dodam fotkę, powiem tyle, planuje karabinek wielki zrobić ok. 1000sh więc większość mniejszych petard idzie na niego. A jeśli chodzi o wyrzutnie to nie lubie kupywać wielkich konkretów, mniejsze starczą do postrzelania przed 24 i o 24 a na finał hot stars, china bollery mam już półtora roku, straszne gówno. Jakbym chciał kupić same konkrety w tym budżecie to miałbym 3 może 4 kostki. A w sylwestra cenię sobie dobrą zabawe. Strzelam z sąsiadem który ma nie wiele mniej niż ja.Dodam że za WSZYSTKO zapłaciłem dokładnie 375zł. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bardzo dobre samoróbki Ja też będę robić parę sztuk :christmascool: Jak dla mnie super stuff ! Cytuj
piropiotr223 11 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Na to były mi te wszystkie pikolaki itp. Zostały mi 3 paczki pikolaków i 3 paczki EX1 http://www.fotosik.pl/zdjecie/8adaa73eb2b77021 Cytuj
piropiotr223 11 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wszystkie filmiki ze strzelania na moim kanale a tu macie większość moich oraz sąsiada wyrzutni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi