capodanno 37 Opublikowano 21 Października 2015 Symbol: TXB074 Nazwa: Viserion Efekt: mix kolorowych, brokatowych koron Ilość strzałów: 36 Kaliber: 25mm (1") Waga prochu: 486g Czas: około 25 sekund Cena: 56,78 zł w sklepie piroart.eu Film: Opinia: Na tę wyrzutnię natknąłem się podczas przeglądania oferty sklepu. Ma piękne efekty (kolorowa brokatowa korona, to jeden z moich ulubionych), a przy tym bardzo niską cenę jak na wyrzutnię o 36 strzałach, co czyni ją jedną z najbardziej opłacalnych baterii w swojej klasie. Myślę, że jest warta uwagi i zakupu! Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 21 Listopada 2015 Fotka ode mnie :xmas_smile: http://imgur.com/V4RK1B5 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 21 Listopada 2015 Fotka ode mnie :xmas_smile: http://imgur.com/V4RK1B5 P.S Ma ktoś jeszcze tą wyrzutnie ? Tematy danych kostek i innych artykułów nie służą chyba wypytywaniu czy ktoś ma dany produkt , nie róbmy spamu ! Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Świetna! Kaliber 1" ale rozmiar efektów robi niezłe wrażenie. Ładunki lecą po 3 sztuki, więc potęguje to jeszcze wielkość rozprysków. U mnie końcówka wyraźnie przyspieszyła, przez co kostka strzelała krócej ale za to intensywniej Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wyrzutnia bajeczna ! Jest na prawdę bardzo opłacalna ! Efekty są ogromne i piękne ! POLECAM KAŻDEMU ! Cytuj
capodanno 37 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Przepiękna wyrzutnia, o naprawdę bardzo dużych efektach (nie przejmujcie się kalibrem). Brokatowe korony opadają prawie do ziemi. To nieprawda, że za 60 zł nie można mieć zachwycającej wyrzutni na finał - jest nią Viserion Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wyrzutnia Bardzo dynamiczna i efektowna zrobiła duże Show na niebie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Istna poezja!Można o niej mówić w samych superlatywach.W krótkim czasie zyskała wielką sympatię na forum.Musiałem ją kupić.Oglądając filmiki,czytając opinie spodziewałem się dobrego efektu.Jednak nie spodziewałem się,że aż w takim sposób powali mnie i widownie na kolana.Po raz pierwszy nie zauważyłem różnicy między kalibrem 25mm a 30mm.Olbrzymie efekty,gęste i piękne.W tej cenie z najaśniejszą świeczką nie znajdziemy lepszej.Polecam w 100% Cytuj
Homer 9 Opublikowano 16 Września 2019 Dobra kostka warto kupić 9/10 cena/jakość. Miałem dwie na ostatniego sylwestra. Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 2 Listopada 2019 Bardzo dobra wyrzutnia, mam ją co roku , w tym roku zapewne też kupię bo po prostu robi taką robotę, że to jest coś niesamowitego. Może gdyby strzelała pojedyńczo to by nie była taka dobra? Cytuj
Gość Opublikowano 2 Listopada 2019 plusem tej wyrzutni jest to że można ją kupić za 45-50zł na promoji, nawet teraz Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Niewiele się zmieniła od poprzednich wersji.W dalszym ciągu jeśli można ją kupić za 50 zł warta polecenia i nie zawiedzie. Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 28 Listopada 2020 Nadal piękna wyrzutnia. Mam ją co roku. Ostatnio odpalałem 2 jednocześnie i wyszło świetnie. Efekty piękne i na całe niebo, poza tym niezły hałas przy strzelaniu. Wydaję mi się, że każdy szanujący się zakupowicz fajerwerek powinien raz w życiu tą kostkę odpalić Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 28 Listopada 2020 Za ok 50 zł na promocjach to "jak za darmo". Efekty duże, dynamiczne. Ładuje lepiej jak niektóre 30 mm. Godna polecenia. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Całkiem fajna wyrzutnia,ładny wyrazisty efekt.Plusem jest że wypluwa kilka pocisków jednocześnie.Nada się do pojedynczego strzelania jak i małego pokazu.Cena z promocji rzeczywiście bardzo atrakcyjna.Można śmiało polecić Cytuj
Franek Izydorek 0 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Znalazłem ją za 70zł myślicie że taka cena też jest opłacalna? Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Wg mnie 55 zł za 36sh 25mm to jest cena ok. 70 zł osobiście bym nie dał:) Za 74 zł masz 50sh: https://www.piroart.eu/wyrzutnie/txb539-shout/ Edytowane 28 Stycznia 2021 przez AdrianoGKW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi