KrychFire 109 Opublikowano 22 Października 2015 WITOJCIE!! Pierwsze piro , które zostało zakupione na wyprzedażach w styczniu. Oto tak się prezentuje: Kolejną paczkę spodziewam się pod koniec przyszłego tygodnia. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Października 2015 Konkret, wspaniałem 30mm z pięknymi efektami. Ile jeszcze zamierzasz wydać, ile za to i czy będzie pokaz oraz zabawa? Podstawowe pytania . Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Konkret, wspaniałem 30mm z pięknymi efektami. Ile jeszcze zamierzasz wydać, ile za to i czy będzie pokaz oraz zabawa? Podstawowe pytania . Mam zamiar jeszcze wydać około 600 zł , za ten zestawik wydałem w granicach 450 zł. W tym roku stawiam na pokaz , pierdółek do zabawy również nie zabraknie. Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Kiedy zamówienie ? :xmas_happy: Na przyszły piątek powinna być paczka Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Tak jak zapowiadałem mała paczuszka z małymi wyrzutniami Na fotce TXB693 i każdemu już znana JW39 Kolejna część w połowie grudnia Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 30 Października 2015 JPRDL :xmas_w00t: Szok ! No nie wiem jak to skomentować, jest pięknie ! Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 30 Października 2015 Piękne wyrzutnie. W zeszłym roku txb693 było chyba najlepszą wyrzutnią jaką odpalałem. Bardzo dobry wybór. Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Mały Upik , dojdą jeszcze 2 paczuszki w swoim czasie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Listopada 2015 Widzę Krystianie,że u ciebie w tym roku bardzo konkretnie.Spora ilość wymiatających kostek.Pięknie! Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 12 Listopada 2015 Powolutku i do przodu . Mi się podoba fajne kostki, jak jeszcze doszła by JW7436 Zeppelin to było by super I takie małe pytanko co to jest przed Long Parade ? Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziękuje za miłe słowa! @alekfajerwerki jest to słoneczko od komety , a dokładniej P4080 Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 12 Listopada 2015 No Krystyna ładnie stuff zaczyna tobie się układać, obyś na tym nie poprzestał. Jakieś rowki planujesz?? Na finał to co już masz czy jeszcze coś na oku?? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Listopada 2015 Krychu, gdzie zamawiałeś? Strasznie mnie ciekawi gdzie można dostać słoneczka. Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 No Krystyna ładnie stuff zaczyna tobie się układać, obyś na tym nie poprzestał. Jakieś rowki planujesz?? Na finał to co już masz czy jeszcze coś na oku?? Myślę właśnie co do Or , ale raczej coś wpadnie . A co do kostki finałowej mogę zdradzić , ze to będzie 65 sh. Krychu, gdzie zamawiałeś? Strasznie mnie ciekawi gdzie można dostać słoneczka. Kostki były zamawiane w hurtowni pol-expance , a słoneczko kupowałem od byłego użytkownika tego forum Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 Więc tak -x2 TXB497 -XB4012 -XB4003 Zapraszam do oceniania . Będzie jeszcze jedna paczka , ale to głównie same pierdółki. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Noo piekna paczka 2 konkrety które zrobią ogromne show. Zapowiada się bdb pokaz fajerwerków u ciebie Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ostania paczuszka , a w niej wyrzutnie do pokazu i pierdoły do zabawy Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Świetny stuff zmontowałeś jak co roku. Fajnie, że zainwestowałeś w nowości od Triplexa, masz sporo porządnych kostek do Komety, powinny zrobić dobrą robotę. Zabawy też nie zabraknie, mnóstwo petard i artykułów różnych. Udanego sylwestra ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Powiem tak...Zaimponowałeś mi w tym roku.Dużo fenomenalnych wyrzutni.Widzę sporo petard i art.różnych dokupiłeś :xmas_smile: Stuff strasznie mi przypadł do gustu. :xmas_smile: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi