Skocz do zawartości

[KrychFire] Stuff 2015/16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Synek jestem dumny z ciebie, konkretna paka!!! będzie rozpierdooooooooooooooo

Opublikowano

Taki stuff chciałbym mieć :) Co to dużo mówić, masz wszystko co trzeba żeby zatrząsnąć osiedlem :D Ładny pokaz ma z tego wyjść bo materiały masz odpowiednie!

Opublikowano

Fota całości , z góry przepraszam za jakość , ale mam ciulowe tło...

12390914_915249905233990_677432330962581

Opublikowano

Łee tam takie cos .. wes dokup chociaż cos porządnego ... :xmas_laugh: :xmas_laugh:

A tan na serio to genialny stuff swietne kostki zabawy troche mało ale co kto lubi :xmas_tongue:

Opublikowano

Miazga ! :xmas_w00t:

Będziesz nagrywał ?

Będę

Opublikowano

Nie przesadzaj jakość naprawdę dobra i pięknie to wygląda na niebieskim tle ;).

Co do stuffu to naprawdę okazały i kapitalny :).

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten zestaw.

Esencja zestawu piromaniaka. Zabawki różnego rodzaju na każda porę i o różnym efekcie + pirotechniczne show po zmroku. Duże kostki i intrygujące produkty. Chwale!

Opublikowano

Jak spisała się txb693? Udało Ci się ją nagrać?

Opublikowano

O to filmik pokazu

Jak spisała się txb693? Udało Ci się ją nagrać?

Kostka dosyć ciekawa , aczkolwiek nic specjalnego . Albo mi sie juz wydaje , bo mam za duże wymagania :P

Opublikowano

Pokaz na prawdę wysokim poziomie. Potwierdzasz moje zdanie, że nie ilość piro lecz dobranie i odpalenie w odpowiednim czasie czyni pokaz udanym. Świetny, dynamiczny z mocnym przytupem na finał, można my jeszcze bardziej słodzić, ale sam chyba wiesz, że wyszło wspaniale.

Opublikowano

Pięknie Ci to wyszło :xmas_w00t: :christmascool: Mógłbyś powiedzieć jaka kostka zaczęła strzelać 3:38 i strzelała do 4:13 ?

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa!!

Pięknie Ci to wyszło :xmas_w00t: :christmascool: Mógłbyś powiedzieć jaka kostka zaczęła strzelać 3:38 i strzelała do 4:13 ?

XB4012 i XB4003

Opublikowano

Bardzo ładny pokaz wykonałeś ;) Wszystko zgrane, brak luk, tylko pogratulować.