endriu123457 56 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Synek jestem dumny z ciebie, konkretna paka!!! będzie rozpierdooooooooooooooo Cytuj
abuk 30 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Taki stuff chciałbym mieć Co to dużo mówić, masz wszystko co trzeba żeby zatrząsnąć osiedlem Ładny pokaz ma z tego wyjść bo materiały masz odpowiednie! Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2015 Fota całości , z góry przepraszam za jakość , ale mam ciulowe tło... Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Łee tam takie cos .. wes dokup chociaż cos porządnego ... :xmas_laugh: :xmas_laugh:A tan na serio to genialny stuff swietne kostki zabawy troche mało ale co kto lubi :xmas_tongue: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie przesadzaj jakość naprawdę dobra i pięknie to wygląda na niebieskim tle . Co do stuffu to naprawdę okazały i kapitalny . Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bardzo podoba mi się ten zestaw. Esencja zestawu piromaniaka. Zabawki różnego rodzaju na każda porę i o różnym efekcie + pirotechniczne show po zmroku. Duże kostki i intrygujące produkty. Chwale! Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 O to filmik pokazu Jak spisała się txb693? Udało Ci się ją nagrać? Kostka dosyć ciekawa , aczkolwiek nic specjalnego . Albo mi sie juz wydaje , bo mam za duże wymagania Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pokaz na prawdę wysokim poziomie. Potwierdzasz moje zdanie, że nie ilość piro lecz dobranie i odpalenie w odpowiednim czasie czyni pokaz udanym. Świetny, dynamiczny z mocnym przytupem na finał, można my jeszcze bardziej słodzić, ale sam chyba wiesz, że wyszło wspaniale. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pięknie Ci to wyszło :xmas_w00t: :christmascool: Mógłbyś powiedzieć jaka kostka zaczęła strzelać 3:38 i strzelała do 4:13 ? Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dzięki za miłe słowa!! Pięknie Ci to wyszło :xmas_w00t: :christmascool: Mógłbyś powiedzieć jaka kostka zaczęła strzelać 3:38 i strzelała do 4:13 ? XB4012 i XB4003 Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Bardzo ładny pokaz wykonałeś Wszystko zgrane, brak luk, tylko pogratulować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi