MarcinFireworks 0 Opublikowano 24 Października 2015 Siema! Jak wszyscy zakładają tematy to i na mnie pora W tym roku 0 zabawy tylko duże kostki na pokaz. Pokaz na systemie MS12, Kostki tylko i wyłącznie kaliber 1,2. Unboxingi znajdziecie na moim kanale : https://www.youtube.com/user/Marcinfb2 Część 1, która była u mnie już na początku roku, zapłacone około 700 zł : Następne zamówienie pewnie w połowie/na końcu listopada Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 24 Października 2015 Widzę że odrazu z grubej rury wiesz może czy gdzieś jeszcze da się kupić tajfuna ? Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Nie mam pojęcia, ja osobiście kupowałem w lidlu w 2014 roku Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 24 Października 2015 No nieźle, widzę że grubo i same dobre kostki 10/10. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 24 Października 2015 Zgadzam się z Tobą w 100% co do kalibru 30mm. Natomiast dziwi mnie wybór Jorga. Jak dla mnie to już nie ta sama marka co kiedyś, efekty są mizerne i znacznie słabsze. Jednak co do wyboru kostek, bardzo fajne pozycje. Zaoszczędziłeś przynajmniej 50 zł kupując Tajfuna w Lidlu Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Zaoszczędziłem więcej, bo kupowałem w styczniu na promocjach. Co do jorge teraz trochę żałuje wyboru ale te kostki jeszcze takie złe nie są, następne zamówienie prawdopodobnie sam triplex Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 24 Października 2015 Tu jest do kupienia tajfun: http://sklep.bezpiecznefajerwerki.pl/product-pol-3332-Tajfun-49s-JW6021-2-1.html Ale cena ... Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Poczekaj może w lidlu będzie za 99 zł Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 24 Października 2015 No no Marcin ale dałeś zapowiedz na sam początek ho ho ho :xmas_w00t: będę odwiedział częściej twój temat, odpisz mi na PW. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Października 2015 Najlepsze kostki jorga, ale jak poprzednicy mówili mogłeś też coś z triplexa lub komety. Zero zero, całkowicie zero zabawy? To tak szkoda troszke. Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Z triplexa będą kostki, z zabawy może jakieś petardy ale nie wiem jeszcze bo szkoda mi na to kasy po prostu, wole kupić za to kostki Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 25 Października 2015 Stuff swietny Bedzie mega pokaz z tymi kostkami Planujesz jeszcze jakie wieksze kostki do pokazu ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Października 2015 Świetne kostki już zakupione.Połowę z tych kostek miałem i wypadły kapitalnie jw408 i 7 oraz jw66,której efekt mnie zachwycił.Ciekawy jestem Moby dicka,myślałem o tej kostce,ale w tym roku jej nie kupie(jeszcze),na filmikach za ciekawie nie wyglada,no ale cóż może pozory mylą.Fajnie,że jeszcze planujesz zakupy.Gratuluję udanego początku. Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Poszło zamówienie na 2 kostki i zapalniki z PiroArt. Jeżeli ktoś lubi oglądać unboxingi to zapraszam na kanał, ostatnio kupiłem nową kamerę. Całość będzie nagrywana z kamery na głowie ,więc zapraszam do subskrybcji : https://www.youtube.com/user/Marcinfb2 Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 28 Października 2015 No! W końcu temat mojego faworyta! Widzę, że w tym roku Marcin same konkrety, u mnie podobnie. Mało zabawek, kostki do pokazu mieszane, wkrótce na forum znajdziecie również mój temat! Pozdrawiam! P.S Czekam na unboxing paczki! Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Mała aktualizacja! Kupione na PiroArt za 350 zł. Unboxing na kanale : https://www.youtube.com/channel/UCFMkLUcqoj0rr-rpzNuWPfQ Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Jeszcze 1-2 zamówienia, będzie zabawa w postaci szelek 2' i z 2-3 paczki petard Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 2 Listopada 2015 300 komet robi konkretny raban, będziesz zadowolony Czy ja wiem, mi akurat JW31 wywaliło w 5 sekund i byłem rozczarowany totalnie, w szczególności jak ktoś robi pod pokaz. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Pięknie ! :xmas_smile: Ile dałeś za tą kostkę 300 sh ? Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Aktualizacja stuffu! - TXB064 Szok - XB4003 Wyrzutnia pokazowa - TXB583 Blinking flowers - TXB593 Brocade Crown Blue Stars Zapłaciłem 635 zł na PiroArt Jest to ostatnie zamówienie jeśli chodzi o kostki, może będziesz jeszcze paczka z szelkami i jakimiś petardami ale jeszcze nie wiem Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 6 Listopada 2015 :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: Czy to nie jest najlepszy stuff jak do tej pory na forum ? Nie mam słów już jak to oceniać....... Po prostu bajka ! :xmas_happy: Ile za Szoka zapłaciłeś ? Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie no, bez przesady, najlepszy na forum nie jest za szoka dałem 120 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi