MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 jeszcze 1-2 kostki, zapalniki i wszystko Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 W przyszłym tygodniu ostatnia aktualizacja, zdjęcie całości oraz scenariusz pokazu Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dobra, chciałem zrobić 2 zamówienia w jednej aktualizacji ale nie wytrzymałem W poniedziałek jeszcze jedno małe zamówienie, ale teraz : Zamawiane na PiroArt oraz zakupy w Brico Zapłacone około 250 zł XB4002, Moździerz CF5001, 15 zapalników, TXP859, Yellow Peony Cytuj
sheff 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Bardzo miło się ogląda takie stuffy jest to sama przyjemność a na niebie jeszcze piękniejszy efekt a co do systemów mam pytanie gdzie go zakupiłeś ?????? powodzenia w tworzeniu pokazu oby wszystko poszło po twojej myśli Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Liczba kosztem 30mm robi wrażenie :xmas_happy: Szykuje sie boom na niebie :xmas_biggrin: Ale widzę ze jak u większości osób na forum musi być cos do zabawy :christmascool: Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ostatnia aktualizacja na ten rok Zamawiane na PiroArt za 190 zł Kolejność odpalania, zdjęcie całości oraz cena całości wkrótce Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2015 W tym roku pokazujesz naprawdę siłę piro.Kolejny konkret.Tak zastanawiałem się jaki potencjał ma ta kostka o mieszanym kalibrze.Mam nadzieję,że podzielisz się po Sylwku swoimi wrażeniami . Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2015 A więc foto całości Teraz już napewno nic nie dojdzie bo budżet mocno przekroczony ;p Zakupy robione na : PiroArt/Arssion. Wydane : 3285 zł ( w tym systemy ) Kolejność odpalania i ogólnie plan pokazu, po świętach Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Łomatko, jestem pod ogromnym wrażeniem! Są mega efekty, będzie zabawa, po prostu wszystko co trzeba No to wystrzałowego sylwestra życzę i czekam na listę kolejności odpalania, bo przy takiej ilości i jakości to naprawdę ciekawi. Cytuj
miśQQ92 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pięknie Marcin, dokup jeszcze paczke banga, sare, tomiego i kilka rakiet bo na razie mocne 7 Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 RF od użytkownika forum, MS12 w jakimś sklepie nie pamiętam, MS na sprzedaż Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Stuff również przypadł mi do gustu. Kompletny i zróżnicowany, choć dla mnie troszkę za tradycyjny w aspekcie niektórych kostek. Na pewno dużym plusem jest zaplecze do odpalania, które każdemu zatowarowaniu nadaje profesjonalizmu. Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 No i kolejność odpalania 1. JW4086 REVOLUTION 2 2. JW4070 MOBY DICK 3. JW39 SHOW OF FIREWORKS 4. JW66 SHOW OF FIREWORKS 5. TXB064 SZOK/SHOCK 6. TXB593 BROCADE CROWN W/ BLUE STARS 7. TXB583 BLINKING FLOWERS 8. JW407 THE LEGEND 9. JW31 CRAZY WHISTLING COMETS 10. JW408 SHOW OF FIREWORKS 11. TXB306 X-FIRE 12. JW 6021 TAJFUN 13. XB4002 WYRZUTNIA POKAZOWA 14. XB4003 WYRZUTNIA POKAZOWA 15. 2x TXC037 OW w tym samym czasie Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Film całości : Ale jak ktoś śledził cały temat, to żadna nowość Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nie wypada mi nie zapostować w temacie ze stuffem za 3k. Marcin, chyba najbardziej zbilansowany stuff na forum. Dzień zrobiony, noc zrobiona. Jak dobrze pójdzie, to uda Ci się wszystko odpalić jednego dnia. Podejrzewam, że większość kostek idzie do podpięcia do systemu, moździerze może odpalisz pojedynczo. 10/10 za ładne ułożenie do zdjęcia. Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 !!! POKAZ !!! Co do pokazu, nie odpaliło JW31 ale nie widać tego na filmie, bo miała zostać odpalona razem z JW408. Na filmie nie ma początku nagranego, na początek poszła kostka JW4086 REVOLUTION 2 pomimo komentarzy, że ta kostka bardziej na finał niż na początek, to jestem zadowolony bo zrobiła robotę No i była przerwa w pokazie co wprowadziło publiczność ( około 50 osób ) w błąd i klaskali, przerwa była spowodowana tym, że JW408 strzelało szybciej niż myślałem i wpisałem zły czas do systemu. Ale mimo wszystko jestem baaaardzo zadowolony, jak na pierwszy pokaz programowany na systemie myślę, że wyszło całkiem całkiem. Finał składający się z XB4002 -> XB4003 -> 2x TXC037 wgniótł mnie oraz publiczność w ziemię Komentujcie co można jeszcze poprawić Dziękuje za wszystkie komentarze w tym temacie i do zobaczenia za rok! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Początek bardzo nudny, wyglądał jak pojedyncze odpalanie, potem zaczęło się rozkręcać. Ogólnie jak dla mnie pokaz fajny, ale bez rewelacji. Oczywiście ja nie mam żadnego doświadczenia w robieniu pokazów i nigdy nie maiłem możliwości rozdysponowania takie budżetu więc moim zdaniem się nie przejmuj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi