hl1030 10 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zaczyna to się prezentować całkiem całkiem obyś teraz nie poszedł w stronę Piro kopska Jak byś chciał się pozbyć ms12tki to śmiało dawna znać. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 6 Listopada 2015 Bardzo dobrze wydane pieniądze. Zazdroszczę kilku kostek z Twojej kolekcji, mam nadzieję że nowości z Tripla dadzą radę Udanego pokazu! Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Dzięki bardzo za miłe opinie Poszło następne zamówienie z "zabawkami" typu mniejsze kostki, cyrkoblitze i naprawdę mało petard, na tym zamówieniu zakończę zakupy i stuff będzie kompletny Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Już ja wiem jak mało tych petard ojjj Marcin :xmas_happy: Z PiroArt.pl ? Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 No ja mam dylemat Piroart - BigFun no na bf teraz promocja i jest np fajny zestaw promocyjny 300 (+5) albo (+2) a na piroart też są wyrzutnie które mi się podobają ale tylko darmową wysyłkę dadzą pewnie Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie z PiroArt, pomyliłem się, już poprawione Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Przepraszam, że post pod postem, ale przyszła właśnie ostatnia paczka. Jest to paczka typowo z zabawą, co prawda miało nie być petard, ale jednak lubię czymś postrzelać w dzień Zamawiane na Arssion fajerwerki, zapłacone 300 zł. Jest to ostatnie zamówienie, więc na dniach postaram się zrobić zdjęcie całości i podliczyć tegoroczne zakupy Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Armagedon :xmas_w00t: :xmas_laugh: Zaszalałeś w tym roku, pewnie 2k poszlo. Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 No i nadszedł ten moment, kiedy stuff jest już kompletny Wszystkie kostki 30mm idą na pokaz 01.01.16. Kupowane na : Arssion Fajerwerki, Top10 Fajerwerki, PiroArt Zapłacone : 1975 zł, warte trochę więcej, ale wiadomo promocje itd. Zdjęcie : Plan pokazu i inne sprawy z tym związane w połowie grudnia Po sylwestrze system MS12 pójdzie na sprzedaż! Zapraszam do komentowania mojego stuffu Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Piękny arsenał Miłego i udanego pokazu życzę, nagraj w tym roku ładnie, bo z zeszłego roku to tak mało było widać :xmas_happy: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zestaw bliski doskonałości Idealnie dobrane, wyrzutnie o różnorodnych efektach, które w pokazie będą się wspaniale uzupełniały, wyrzutnie profesjonalne, dobre szelki i zabawa - ale w zdrowej ilości - to wszystko razem składa się na jeden z najlepszych - o ile nie najlepszy - do tej pory stuff na tym forum. Daję mocne 9,99/10, bo nie ma pikolakuff . Taki mały żart Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2015 Dla mnie wspaniała zawartość.Jest wszystko zaczynając od fenomenalnych kostek a kończąc na fajnej zabawie z art.rożn.Te moździerze 2 od maxema sa boskie.7x 49 najwyższej klasy.Jeden z najlepszych stuffów na razie. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 15 Listopada 2015 bardzo interesujące kostki z pięknymi efektami W jakiej kolejności będziesz odpalać ? Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Kolejności jeszcze nie podaje, bo sam nie wiem do końca. Zarys jakis jest ale jeszcze nie wiem na 100% Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 15 Listopada 2015 Bardzo ładnie i szybko skompletowany stuff, ile zapłaciłeś za tą XB4003? Udanego sylwestra i miłej zabawy Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 XB4003 normalnie na piroart kosztowała 279 zl. Ja korzystając z WK na konkurencyjnym forum zapłaciłem za nią tylko 237,15 zł, więc myślę, że dość rozsądna cena Cytuj
MarcinFireworks 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Przepraszam za post pod postem ale : Doszła mała, skromna aktualizacja : Zapłacone około 850 zł, planuję jeszcze jedno małe zamówienie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi