Skocz do zawartości

[MarcinFireworks] Stuff 2015/2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczyna to się prezentować całkiem całkiem obyś teraz nie poszedł w stronę Piro kopska

Jak byś chciał się pozbyć ms12tki to śmiało dawna znać.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo dobrze wydane pieniądze. Zazdroszczę kilku kostek z Twojej kolekcji, mam nadzieję że nowości z Tripla dadzą radę ;) Udanego pokazu!

Opublikowano

Dzięki bardzo za miłe opinie :)

Poszło następne zamówienie z "zabawkami" typu mniejsze kostki, cyrkoblitze i naprawdę mało petard,

na tym zamówieniu zakończę zakupy i stuff będzie kompletny :)

Opublikowano

Z jakiego sklepu te zamówienie ??? I za ile hehe :)

Opublikowano

Już ja wiem jak mało tych petard ojjj Marcin :xmas_happy:

Z PiroArt.pl ?

Opublikowano

No ja mam dylemat Piroart - BigFun no na bf teraz promocja i jest np fajny zestaw promocyjny 300 (+5) albo (+2) a na piroart też są wyrzutnie które mi się podobają ale tylko darmową wysyłkę dadzą pewnie

Opublikowano

Przepraszam, że post pod postem, ale przyszła właśnie ostatnia paczka.

Jest to paczka typowo z zabawą, co prawda miało nie być petard, ale jednak lubię czymś postrzelać w dzień :D

Zamawiane na Arssion fajerwerki, zapłacone 300 zł.

pdJRWj9.jpg

Jest to ostatnie zamówienie, więc na dniach postaram się zrobić zdjęcie całości i podliczyć tegoroczne zakupy :)

Opublikowano

Armagedon :xmas_w00t: :xmas_laugh:

Zaszalałeś w tym roku, pewnie 2k poszlo.

Opublikowano

Elegancko będzie mega rozwałka :xmas_happy:

Opublikowano

No i nadszedł ten moment, kiedy stuff jest już kompletny :)

Wszystkie kostki 30mm idą na pokaz 01.01.16.

Kupowane na : Arssion Fajerwerki, Top10 Fajerwerki, PiroArt

Zapłacone : 1975 zł, warte trochę więcej, ale wiadomo promocje itd.

Zdjęcie :

WQMZpwM.jpg

Plan pokazu i inne sprawy z tym związane w połowie grudnia :)

Po sylwestrze system MS12 pójdzie na sprzedaż!

Zapraszam do komentowania mojego stuffu :)

Opublikowano

Piękny stuff :) udanego pokazu życzę :)

Opublikowano

Piękny arsenał :)

Miłego i udanego pokazu życzę, nagraj w tym roku ładnie, bo z zeszłego roku to tak mało było widać :xmas_happy:

Opublikowano

Zestaw bliski doskonałości :) Idealnie dobrane, wyrzutnie o różnorodnych efektach, które w pokazie będą się wspaniale uzupełniały, wyrzutnie profesjonalne, dobre szelki i zabawa - ale w zdrowej ilości - to wszystko razem składa się na jeden z najlepszych - o ile nie najlepszy - do tej pory stuff na tym forum. Daję mocne 9,99/10, bo nie ma pikolakuff ;) . Taki mały żart :)

Opublikowano

Dla mnie wspaniała zawartość.Jest wszystko zaczynając od fenomenalnych kostek a kończąc na fajnej zabawie z art.rożn.Te moździerze 2 od maxema sa boskie.7x 49 najwyższej klasy.Jeden z najlepszych stuffów na razie.

Opublikowano

za***isty stuff, bombowo będzie hehe.

Opublikowano

bardzo interesujące kostki z pięknymi efektami :D W jakiej kolejności będziesz odpalać ?

Opublikowano

Kolejności jeszcze nie podaje, bo sam nie wiem do końca. Zarys jakis jest ale jeszcze nie wiem na 100% :D

Opublikowano

Bardzo ładnie i szybko skompletowany stuff, ile zapłaciłeś za tą XB4003? Udanego sylwestra i miłej zabawy :D

Opublikowano

XB4003 normalnie na piroart kosztowała 279 zl.

Ja korzystając z WK na konkurencyjnym forum zapłaciłem za nią tylko 237,15 zł, więc myślę, że dość rozsądna cena :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz już scenariusz na pokaz ?

Opublikowano

Przepraszam za post pod postem ale :

Doszła mała, skromna aktualizacja :

FfE5a9p.jpg

Zapłacone około 850 zł, planuję jeszcze jedno małe zamówienie :D