JestemZielony 0 Opublikowano 24 Października 2015 Czeeeść . Przeglądałem trochę bigfuna i piroarta i napotkałem te oto kostki: Song,JW56/JW59/TXB475. Którą wybrać? Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 24 Października 2015 http://fajerwerkimarket.pl/jw6011-episode-xiii-jorge-promocja.html http://fajerwerkimarket.pl/sm35-01d-your-control-gaoo-nowosc.html http://fajerwerkimarket.pl/exclusive-collection-jw2000-wyprzedaz-ostatnie-sztuki.html co do Twoich propozycji kątową TXB475 bo song nie jest kątowy Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 24 Października 2015 Bez zastanowienia bym wziął TXB475 jeżeli chodzi Ci o kątówki. Wspaniała wyrzutnia, ogromne efekty aż do ziemi. To samo tyczy się Songa. To jedne z najlepszych wyrzutni jakie w życiu miałem. Cytuj
0 JestemZielony 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Hot Stars ? Hot Stars oczywiście będzie Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 24 Października 2015 TXB475, lub hot stars, lub 2 JW90. Jak dla mnie najlepiej TXB475 albo songa mimo że nie kątówka. Cytuj
0 JestemZielony 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Wezmę raczej TXB475, Hot starsy, Songa i jedną JW90. Co wy na to? Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 24 Października 2015 Miodzio, bardzo dobry wybór. Weź może też jakieś mniejsze kalibry. Cytuj
0 JestemZielony 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Jak się znajdzie jakiś budżecik to doleci parę kostek z serii Big Bang i Show Box JW5020 (Jorge) Cytuj
0 sheff 0 Opublikowano 24 Października 2015 a ja polecam kątówkę dwupoziomową z JORGE EPISODE XIII w zeszłym roku ją posiadałem w swoim stuffie i całkiem pozytywne wrażenie na mnie zrobiła a jorge nigdy mnie nie zawiodło Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 24 Października 2015 Cypr od komety polecam szczerze,piorunująca kostka za troszkę ponad 100zł a jak lubisz bardzo cracling to txb475.Jezeli chcesz,żeby było bardzo dynamicznie i kolorowo to hot stars.Obojętnie,którą byś kupił to będziesz zadowolony. Cytuj
0 JestemZielony 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 No i teraz nie wiem czy wziąć tamtą TXB475 czy JW6011 lub ew. ten Cypr P7451... Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 24 Października 2015 Nie kieruj się filmikami z Chin, tym bardziej w Europyro. Te kostki tak ładnie nie strzelają, jak to tu wygląda. #sprawdzonenawłasnejskórze Cytuj
0 JestemZielony 0 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Nie kieruj się filmikami z Chin, tym bardziej w Europyro. Te kostki tak ładnie nie strzelają, jak to tu wygląda. #sprawdzonenawłasnejskórze Co do tych kostek No i teraz nie wiem czy wziąć tamtą TXB475 czy JW6011 lub ew. ten Cypr P7451... Która najładniej wygląda w realu? Ew. Jeszcze jakies propozycje, panie PiroArt.eu ? Cytuj
0 glosal 0 Opublikowano 24 Października 2015 Nie kieruj się filmikami z Chin, tym bardziej w Europyro. Te kostki tak ładnie nie strzelają, jak to tu wygląda. #sprawdzonenawłasnejskórze Film podany na waszej stronie - w takim razie skorygujcie Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 24 Października 2015 Co do tych kostek Która najładniej wygląda w realu? Ew. Jeszcze jakies propozycje, panie PiroArt.eu ? Cypr powraca, ponieważ w poprzednim roku nie było go w ofercie importera, więc to troszkę niewiadoma. Będziemy chcieli go sprawdzić w niedalekiej przyszłości. Film podany na waszej stronie - w takim razie skorygujcie Dokładnie, zgadza się. Nie mieliśmy jeszcze okazji strzelić tej kostki, by nagrać ją i Wam udostępnić filmik. Wycofujemy produkty Europyro, których filmik mocno mija się z rzeczywistiością. Tych wyrzutni już u nas dawno nie ma na stronie w ofercie. Nie polecimy tej kostki osobie, która całe swoje zainteresowanie w zakupach skupi tylko na jednej pozycji. W tym przypadku polecamy sprawdzonego Paintinga, chociaż szkoda, że każda z tych kątówek trwa realnie 12-15 sek. Jeżeli tych kostek byłoby więcej to ta kostka (Europyro) może znaleźć się w zestawie wyrzutni, dzięki temu można ją śmiało ocenić na tle reszty. Dodatkowo jest w naszej ofercie, ponieważ mamy kontakt z dwoma klientami, którzy ją kupili w tamtym roku i się nie zawiedli na niej. Kostka ma jednak 1" a nie 1,2", kosztuje też 20 zł mniej, więc nie można tak porównywać jej z tamtymi. Mam nadzieję, że rozumiesz nas teraz Cytuj
0 Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Października 2015 Cypr powraca, ponieważ w poprzednim roku nie było go w ofercie importera, więc to troszkę niewiadoma. Będziemy chcieli go sprawdzić w niedalekiej przyszłości. Dokładnie, zgadza się. Nie mieliśmy jeszcze okazji strzelić tej kostki, by nagrać ją i Wam udostępnić filmik. Wycofujemy produkty Europyro, których filmik mocno mija się z rzeczywistiością. Tych wyrzutni już u nas dawno nie ma na stronie w ofercie. Nie polecimy tej kostki osobie, która całe swoje zainteresowanie w zakupach skupi tylko na jednej pozycji. W tym przypadku polecamy sprawdzonego Paintinga, chociaż szkoda, że każda z tych kątówek trwa realnie 12-15 sek. Jeżeli tych kostek byłoby więcej to ta kostka (Europyro) może znaleźć się w zestawie wyrzutni, dzięki temu można ją śmiało ocenić na tle reszty. Dodatkowo jest w naszej ofercie, ponieważ mamy kontakt z dwoma klientami, którzy ją kupili w tamtym roku i się nie zawiedli na niej. Kostka ma jednak 1" a nie 1,2", kosztuje też 20 zł mniej, więc nie można tak porównywać jej z tamtymi. Mam nuadzieję, że rozumiesz nas teraz A mam pytanie do was, jaką kostkę do 100 zł z waszego sklepu polecicie ? Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 25 Października 2015 tourbilion + viserion, sorbet, spektrum, bastion, night of fire to tak na szybko. Wszystko zależy ile kostek będzie miała jakaś osoba Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 25 Października 2015 tourbilion + viserion, sorbet, spektrum, bastion, night of fire to tak na szybko. Wszystko zależy ile kostek będzie miała jakaś osobaStraszny off top się zrobił ale cóż skorzystam z tego Mianowicie zastanawia mnie cena TXB078 Night of Fire. Wiemy dobrze ile kosztuje średnio 49 sht 30mm. Wymieniona przeze mnie kostka kosztuje jedynie 109 zł. Coś jest z nią nie tak ? Proszę o odpowiedź Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 25 Października 2015 Bardzo dobra wyrzutnia w niesamowicie niskiej cenie PS> Po za tym pisz bezpośrednio a nie jak za komuny, zrozumieliście towarzyszu obywatelu? :xmas_ph34r: Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 25 Października 2015 A songa polecacie ? Polecamy, ale już się doczekał wg nas nowych, ciekawych następców, które są warte spróbowania z każdej z tych kostek 37 strz. uważamy będzie każdy zadowolony Straszny off top się zrobił ale cóż skorzystam z tego Mianowicie zastanawia mnie cena TXB078 Night of Fire. Wiemy dobrze ile kosztuje średnio 49 sht 30mm. Wymieniona przeze mnie kostka kosztuje jedynie 109 zł. Coś jest z nią nie tak ? Proszę o odpowiedź Z tego co pamiętam ma ona 7" wysokości a nie 9" jak tradycyjne 49 duże. To ta sama wysokość co Song. Mogę się mylić, bo nie mam tego produktu pod ręką teraz, ale na 99% jestem pewien wysokości. Cytuj
Pytanie
JestemZielony 0
Czeeeść . Przeglądałem trochę bigfuna i piroarta i napotkałem te oto kostki: Song,JW56/JW59/TXB475. Którą wybrać?
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi