Sevento 16 Opublikowano 24 Października 2015 Z grubej rury Paiting Sky 104.50 PLN Mayan 82.90 PLN 2x JW90 70.00 PLN P2104 Fire Lynx 32.90 PLN NS36-81604 Aries 20.80 PLN Jakieś petardy do 15-20 PLN Oceniajcie. Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 25 Października 2015 Przemyśl sprawę zakupu Mayana. Filmiki importera Europyro są nieaktualne i mocno zakłamane ponieważ pochodzą z chińskich prezentacji. Możesz się zdziwić zupełnie innym efektem. Oczywiście nie twierdze, że wyrzutnia jest zła lecz na pewno nie ma tak potężnych efektów jak na filmiku. Cytuj
0 JestemZielony 0 Opublikowano 25 Października 2015 Ja zamiast Mayana wziąłbym YHW009 Song. Po co ci aż tyle kątówek. JW90 i TXB475 Starczy Cytuj
0 Sevento 16 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Przemyśl sprawę zakupu Mayana. Filmiki importera Europyro są nieaktualne i mocno zakłamane ponieważ pochodzą z chińskich prezentacji. Możesz się zdziwić zupełnie innym efektem. Oczywiście nie twierdze, że wyrzutnia jest zła lecz na pewno nie ma tak potężnych efektów jak na filmiku. Dziękuję za uwagę. Przemyślę sytuację Bardzo prawdopodobne, że filmik tej wyrzutni jest sfingowany. Chiny to duży kraj i na wszystko ich stać, a dla pieniędzy zrobią wszystko. JestemZielony, uwielbiam kątówki Może za Mayam jednak wezmę jakąś o układzie FAN. Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 3 Listopada 2015 Co do Mayana, ja osobiście zamieniłbym na P7451 Cypr, o co mi chodzi, Euro Pyro ma na prawdę dobre fajerwerki ale jak napisali poprzednicy film importera znacznie odbiega od rzeczywistości ... A co do kostki co podałeś wyżej, czemu nie, np. zamiast tej z EP można by wziąć tą albo odjąłbym jedną JW90 i tą "Mayan" i to jest 118 zł i wziął JW4005 Da Vinci Cytuj
0 Sevento 16 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Bierz Songa ! Song jest za mało różnorodny, Da Vinci też. No jeszcze przemyślę sytuację Cytuj
0 hl1030 10 Opublikowano 3 Listopada 2015 Sorki ale gdzie jest stuff bo nie ma czego oceniać ?? Cytuj
0 blubencjusz 1 Opublikowano 3 Listopada 2015 Sorki ale dziś jest stuff bo nie ma czego oceniać ?? Patrz pan na dział , to nie jest forum z zakupami tylko "pomoc" Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 3 Listopada 2015 Song jest za mało różnorodny, Da Vinci też. No jeszcze przemyślę sytuację Song jest za mało różnorodny ???? Co to za brednie, chyba większej głupoty w życiu nie słyszałem. Cytuj
0 Krystian Piro 0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Song jest za mało różnorodny ???? Co to za brednie, chyba większej głupoty w życiu nie słyszałem. Ja również, Sevento obejrzyj filmik przed tym jak ocenisz..... Cytuj
0 Sevento 16 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Ja również, Sevento obejrzyj filmik przed tym jak ocenisz..... Zwracam panowie honor. Ta Crazy Kate mnie kusi... Zamawiam na PiroArt jakby ktoś się pytał. Cytuj
0 miśQQ92 0 Opublikowano 3 Listopada 2015 bierz kolego crazy kate, najlepsza opcja. Też to będę zamawiał Cytuj
Pytanie
Sevento 16
Z grubej rury
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi