abuk 30 Opublikowano 25 Października 2015 Witam W tym roku stuff będzie dużo uboższy niż w latach ubiegłych. Niestety inne wydatki spowodowały, że budżet na piro się skurczył, ale coś do pyknięcia być musi! Przedstawiam to co udało mi się do tej pory skompletować w styczniu oraz niewielkich zakupach w ciągu roku. Pewnie zamówię jeszcze paczkę z kilkoma nowościami z Tripla, czas pokaże za jaką kwotę Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 25 Października 2015 xD taki stuff to bym chciał a ogólnie 10/10 hehe są wyrzutnie są petardy jest git Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Października 2015 No no no bd trochę strzelania, nic dodać nic ująć :xmas_happy: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Października 2015 Jak dla mnie świetny stuff.Faktycznie w tam tym roku miałeś więcej kapitalnych wyrzutni,ale te które masz to nie pierdoły tylko fascynujące kostki a jest ich nie 2 czy 3 ale dużo więcej.Do tego wszystkiego kosmiczna ilość fp3.Napadłes na sklep i zabrałeś wszystkie fp3 ?Podsumowując stuff,który jest wart 2000zł nie może być słaby.Gratulacje zawartości. Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Zdradź coś na temat tych 859 :xmas_w00t: Kupione za 2 worki kartofli, wszystko przeznaczone na karabin, mam już 2 rolki pyrolepy także będzie ogień Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 25 Października 2015 Znakomity stuff. JW408, Sky Brocade i Song, same klasyki, o ilości 859 nawet nie wspomnę :)Dziwi mnie jedynie wybór kątówek z Jorga. Co to kątówka na dole? Cytuj
glosal 0 Opublikowano 25 Października 2015 Kupione za 2 worki kartofli, wszystko przeznaczone na karabin, mam już 2 rolki pyrolepy także będzie ogień No i to mi sie podoba sam masz zamiar to kleić czy jakieś pomagiery przybędą? Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 25 Października 2015 @ponczo - JW6011 widziałem na żywo, robi wielkie zamieszanie na niebie mimo że ma tylko 25mm kalibru, wg mnie to jedna z tych udanych pozycji od Jorge jak np. Tajfun. JW2000 wziąłem na spontanie, zobaczymy jak się spisze. Kątówka na dole to TXB506 @glosal - zagonię kobitę do roboty, rok temu kleiła ze mną 1000 sztuk fp3 small i nie narzekała @Krystian Piro - póki co nie mam zamiaru nic sprzedawać Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 25 Października 2015 Super stuff 10/10. Czekam z niecierpliwością na relacje projektu karabinka. A co to za rakiety ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 25 Października 2015 Nie bede sie rozpisywał bo nawet nie mam weny twórczej Kostki zacne Sąsiedzi bedą zazdroscic Cytuj
glosal 0 Opublikowano 25 Października 2015 @glosal - zagonię kobitę do roboty, rok temu kleiła ze mną 1000 sztuk fp3 small i nie narzekała No no chyba będę musiał tego spróbować Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Października 2015 Nie wyobrażam sobie normalnie takiego karabinka. Fenomralne kostki. A rakiety to chyba euro pyro te z kauflanda? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 26 Października 2015 Pamiętaj tylko żeby karabinek odpalić na jakimś większym polu, parku etc. Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Dokładnie, rakiety to 2,5" Shell Rocket z Europyro Miejsce na karabinek mam już upatrzone. Gdy odpalałem na Wielkanoc "mniejszego brata" z 15 paczek 859 miałem próbkę jak miota nimi na wszystkie strony xD Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 26 Października 2015 Póki co jest pięknie Masa dobrych kostek, '506, karton '859 ... oj będzie się działo . Widzę również niezawodne Shell Rocket . Mi zostaje tylko pozazdrościć i życzyć udanego sylwestra Ps. to chyba jeszcze nie koniec zakupów ? Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 26 Października 2015 Kątówka z tripla wykosi publikę. Fajny dobór kostek. Będzie miazga A co do masclety za sześć worków kartofli to życzę wytrwałości w łączeniu. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 26 Października 2015 Oby tobie wszystkie 859 poszły za jednym zamachem... Co do całego stuffu zero gruzu tak więc na wielki plus!! Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 26 Października 2015 Najwyżej będzie zbierał po polu Obyś dał radę przenieść go w całości hehe. Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Aktualizejszyn: TXP859 dostałem gratis, swoją drogą ciekawe jak mają się do normalnych 859... Postaram się niedługo o jakieś porównanie Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 4 Listopada 2015 Super rakiety, piękny efekt. A co dp tych nowych 859 to podobno to samiuteńko tylko że w kolorowym papierku. Skąd zinki wytrzasnąłeś? Pewnie z 30zł zabuliłeś za sztuke Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Zinki z bombashopu, ale pojechałem osobiście do nich i dostałem spory rabat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi