Franczesko 0 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Już są zdjęcia oto mój kompletny Stuff 15/16 Za wszystko dałem 241zł z przesyłką. Stuff bardziej pod zabawę. Brakuję w nim porządnych kostek, ale zabawa będzie. Moja kostka finałowa Edytowane 30 Października 2015 przez Franczesko Zmiana nazwy tematu/patrz regulamin Cytuj
Franczesko 0 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Elegancko, nagrasz unboxing ? na yt ? Oczywiście. Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 25 Października 2015 Ogółem mega a gdzie zamawiasz ile to Cię wyniosło i przede wszystkim za ile tajfuna kupujesz??? A i odradzam kupywania china boller . Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 25 Października 2015 Stuff prezentuje sie swietnie jak narazie są mocne petardy a i cos na godzine 00:00 sie znajdzie przydał by sie jeszcze jakis konkret cos typu 49sh 1,2" Planujesz jeszcze cos zamówic ? Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 28 Października 2015 Mała proźba na przyszłość, najpierw niech przyjdzie paczka i zrób foty, a dopiero jak byś mógł strzelił posta/temat. Złota Zasada: Nie ma foty nie ma stuffu nie ma czego oceniać!!! Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Października 2015 No dziś paka miała dojść, gdzie fotki ? :xmas_smile: Cytuj
Franczesko 0 Autor Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Ogółem mega a gdzie zamawiasz ile to Cię wyniosło i przede wszystkim za ile tajfuna kupujesz??? A i odradzam kupywania china boller . Wiem, że China boller to shit chodziło mi o takie ,,picollo,, lontem. akurat do strzelania przed 12. Ten tajfun to nie wyrzutnia tylko zestaw rakiet i galanterii @Krystian Piro - Jest już dziś robię film i fotki. //// Nie pisz post pod postem. Zawieraj całą myśl w jednym poście, zawsze masz też możliwość edycji. Edytowane 29 Października 2015 przez MajsterD12 Cytuj
Franczesko 0 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Już są zdjęcia oto mój kompletny Stuff 15/16 Niestety więcej grafiki mi się nie udało wstawić Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Października 2015 Dużo jak to mówi HL gruzu, mało porządnych efektów, beznadzieje China Bollery. Stuff głownie pod zabawę lecz według mnie każdy powinien podkreślić swój zestaw jakąś kostką finałową a tu tego nie widzę. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 30 Października 2015 Zdecydowanie brakuje porządnych efektów - zwłaszcza wyrzutni, chociaż rakiety też niczym się nie wyróżniają. Skoro jednak wolisz zabawę - tej w Sylwestra Ci nie zabraknie. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Października 2015 Czy koledze nie wystarczyło jedno upomnienie odnoście pisania posta pod postem ? Coś niejasne ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi