blubencjusz 1 Opublikowano 26 Października 2015 Już widać kilka tematów w dziale to wrzucę i ja swoje fajerwerki na tegorocznego sylwestra. To co zakupiłem do tej pory - na styczniowej wyprzedaży FM: W planach jest jeszcze zakup TITANIUM SALUTE - PXB2113 COPERNICUS - JW4054 Bomby kuliste 2" - RED WAVE Coś do zabawy (JC05,Circoblitz itd) Możliwe też że kupię jeszcze coś w marketach jeśli trafia się jakieś perełki. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Października 2015 SONG :xmas_w00t: jak na razie extra, czekam na dalsze aktualizacje. Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 26 Października 2015 Fajny początek, kostki bardzo fajne szczególnie song Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Właśnie przyszło kolejne zamówienie na tegorocznego sylwestra Zamawiane na dobrefajerwerki.pl.Reszta zakupów jeśli takie będą to tylko już w marketach. Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Niestety nie nagrałem nic.Wieczorem postaram się zrobić zdjęcie całości. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Listopada 2015 Przyzwoity zestaw.Kostki robiące dobre wrażenie z super konkretem.No i ta Copernicus Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 22 Listopada 2015 Masz najmocniejsze petardy ( MANIAK, dobrze mówię ? ) Ogólnie jak by popatrzeć na wszystko co masz to szykuje się naprawdę super zestawik :xmas_smile: Gdzie kupowałeś ? P.S Co to takiego pod Viperami ? Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Ostatnie zakupy w FireShop , poprzednie w S-piro i TOP10.To pod Viperami to czerwony dym od Jorge JS049. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 23 Listopada 2015 Dym kosztował 15 zł. Drogo, ja za 3,69 kupiłem takie dymy Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Dojechały 3 kostki Triplexa z konkursu TOP10 fajerwerkimarket.pl Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 27 Listopada 2015 Drogo, ja za 3,69 kupiłem takie dymy To troszke niemożliwe Bo nawet samo jorge ma je drożej Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 29 Listopada 2015 To troszke niemożliwe Bo nawet samo jorge ma je drożej Moge podesłać linka i niemożliwe stanie sie możliwe Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dojechało zamówienie z wykorzystaniem bonu 150zł z konkursu PiroShop. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Świetnie zrealizowany bon, substytut JW408 oraz dobrze zapowiadająca się mniejsza kostka. Gratuluje wygranej w obu konkursach ! Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Łoooo Grzesiek no mega jest :xmas_w00t: To jest właśnie przykład że warto brać udział w konkursach, życzę udanego sylwestra :xmas_wink: Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ukręciłem dzisiaj z nudy jeden łańcuch , jutro odpalam Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jest nagrane Za kilka dni będzie jeszcze mała paczka z PiroArt , zdjęcia jak dojedzie kurier. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi