real3000 0 Opublikowano 26 Października 2015 Właśnie przyszła paka tak więc chciałbym wam przedstawic 1 część mojego(pierwszego w życiu) stuffu na tegorocznego sylwestra. Jak na razie całość Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 26 Października 2015 Dużo Jorge...;/ trochę się przejadł A jak twoje wrażenia na gabaryty CALIBER ciężka ? Cytuj
real3000 0 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Dużo Jorge...;/ trochę się przejadł A jak twoje wrażenia na gabaryty CALIBER ciężka ? ciężka ciężka Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Października 2015 Pięknie ! jeszcze duperele do zabawy i bd cudnie, ile zapłaciłeś ?, jest unboxing ? Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 26 Października 2015 Ciekawe jaki efekt tej 2"jest na żywo. A poza tym fajny arsenał na poddaszu masz, kostki do pobawienia i konkrety Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Października 2015 Ilość wyrzutni zdumiewająca.Dobre małe kostki i te trzy większe jak najbardziej warte kupna.Mam pytanie!Caliber 2 jest mniej więcej 2 razy ciężejszy od brocade crown? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 26 Października 2015 Nooooo jak na pierwszy stuff to swietny bardzo dobre kostki jest zabawa ale i jest porządny efekt na godzine 00:00 jestem bardzo ciekawy efektu wyrzutni CALBER w realu koniecznie musisz nagrac film i ocenic ją czy efekt ci sie podobał itd. Ile wysałęs na te mega zakupy ? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 27 Października 2015 Bardzo dobre kostki ale brakuje większych kalibrów chociarz masz 50mm XD. Poza tym super, jest zabawa jest efekt jak na pierwszy raz to naprawdę dobrze. Ile zapłaciłeś za całość i skąd zamawiane? Cytuj
real3000 0 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Ilość wyrzutni zdumiewająca.Dobre małe kostki i te trzy większe jak najbardziej warte kupna.Mam pytanie!Caliber 2 jest mniej więcej 2 razy ciężejszy od brocade crown? brocade crown waży 3 kg a caliber 5.7 Cytuj
real3000 0 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Nooooo jak na pierwszy stuff to swietny bardzo dobre kostki jest zabawa ale i jest porządny efekt na godzine 00:00 jestem bardzo ciekawy efektu wyrzutni CALBER w realu koniecznie musisz nagrac film i ocenic ją czy efekt ci sie podobał itd. Ile wysałęs na te mega zakupy ? 1000 zł plus gratisy Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Października 2015 Pięknie ! :xmas_w00t: Jeżeli można wiedzieć, ile wydałeś ? :xmas_smile: Cytuj
real3000 0 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Pięknie ! :xmas_w00t: Jeżeli można wiedzieć, ile wydałeś ? :xmas_smile: 500 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi