Widelczyk 0 Opublikowano 28 Października 2015 Widelczyk oraz Bartek2012 witają wszystkich! W tym roku stawiamy przede wszyskim na pokaz lecz zabawy nie może zabraknąć Pierwsze zamówienie już poszło do realizacji, a w nim: Zakupy zrobione na: sklepbigfun.pl Obserwujcie temat bo w każdej chwili może pojawić się coś nowego. Wkrótce nowe zamówienie oraz unboxing! Pozdrawiamy! Cytuj
miśQQ92 0 Opublikowano 29 Października 2015 wszystko na miejscu, szczególnie za***ista kostka jw5020 bo długo ''rypie'' Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 29 Października 2015 @upPaczka będzie u nas jutro lecz unboxing w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek Film z unboxingu na Youtube w poniedziałek wieczorem.Pozdrawiamy! @edit Paczka przyszła dzisiaj rano, zdjęcia są, unboxing nagrany Zdjęcie wrzucę jutro, unboxing w poniedziałek na wieczór! Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Oto zdjęcie pierwszego zamówienia! Unboxing postaramy się wrzucić jak najszybciej, Pozdrawiamy! Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 31 Października 2015 No, no fajny zestaw. Będziesz robił pokaz ? Ależ oczywiście Nie wykorzystanie takich pięknych kostek do pokazu to grzech Dojdzie jeszcze JW87 Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 31 Października 2015 No to super, udanego pokazu! A na systemie czy lontem będziesz łączył? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 31 Października 2015 No to super, udanego pokazu! A na systemie czy lontem będziesz łączył? Nie bawię się w systemy także stary, dobry lont Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Października 2015 Dobry zestaw.Swietne hot stars i fajne pozostałe kostki.Udanego pokazu Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Dobry zestaw.Swietne hot stars i fajne pozostałe kostki.Udanego pokazu Dzięki serdeczne Damian! Pozdrawiamy! Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Film z unboxingu dostępny na Youtube! Zapraszamy i miłego ogladania Edit: Film musiał zostać dodany jeszcze raz ze względu na prawa autorskie do muzyki i zablokowanie na urządzeniach mobilnych Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 @up Zapraszamy do komentowania bo jak na razie kiepsko! Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 4 Listopada 2015 Bo nie ma co komentować nic dodać nic ujać po prostu świetnie Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 4 Listopada 2015 Dla mnie też super, no może więcej petard bym dorzucił bo china boller to wiesz żeby się pobawić przed 00.00 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 4 Listopada 2015 812 zł ? Myślę, że tak poważne pieniądze powinny być znacznie lepiej wydane. Strasznie dużo pierdół i nie potrzebnych rzeczy, które prezentują niski poziom. Co do kostek, marnie jednym słowem. Jest ich sporo lecz nie mają jakiś oszałamiających efektów poza Coco, które połączone dadzą niezłe show. Baterie można było lepiej dobrać pod pokaz, jeśli tyle stawiacie na zabawę to można było zamiast tych kostek 30mm pokusić się o masakre z małokalibrowych kostek wzorem pokazu Velibruma bodajże z 2011 roku. P.S Nie pisz posta pod postem bo wali po oczach.. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 4 Listopada 2015 Widze ze stuff przemyslany niczego nie brakujePlanujesz cos jeszcze kupic ? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 812 zł ? Myślę, że tak poważne pieniądze powinny być znacznie lepiej wydane. Strasznie dużo pierdół i nie potrzebnych rzeczy, które prezentują niski poziom. Co do kostek, marnie jednym słowem. Jest ich sporo lecz nie mają jakiś oszałamiających efektów poza Coco, które połączone dadzą niezłe show. Baterie można było lepiej dobrać pod pokaz, jeśli tyle stawiacie na zabawę to można było zamiast tych kostek 30mm pokusić się o masakre z małokalibrowych kostek wzorem pokazu Velibruma bodajże z 2011 roku. P.S Nie pisz posta pod postem bo wali po oczach.. Powiemy tak... Efekt na kostkach to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, nam się podobały te które wybraliśmy... Chcieliśmy różnorodność w kalibrach kostek więc taki nasz wybór a nie inny. Pierdół nie ma w ogóle, jak dla nas pierdoły to kostki po 10 zł a nie po 30 lub więcej. Pozdrawiamy Cię ponczo! Widze ze stuff przemyslany niczego nie brakuje Planujesz cos jeszcze kupic ? Dawid, oczywiście, że tak. Brakuje tutaj dobrych petard, które pojawią się w następnych częściach! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 4 Listopada 2015 Powiemy tak... Efekt na kostkach to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, nam się podobały te które wybraliśmy... Chcieliśmy różnorodność w kalibrach kostek więc taki nasz wybór a nie inny. Pierdół nie ma w ogóle, jak dla nas pierdoły to kostki po 10 zł a nie po 30 lub więcej. Pozdrawiamy Cię ponczo!Pochodnie parafinowe, przerażające płomienie i reszta niemieckiego gruzu to przypadkiem nie pierdoły ? Jak to wszystko się podliczy okazuje się, że można by parę groszy zaoszczędzić i kupić potężniejsze kostki, ale to wasza kasa i wasze decyzje. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Pochodnie parafinowe, przerażające płomienie i reszta niemieckiego gruzu to przypadkiem nie pierdoły ? Jak to wszystko się podliczy okazuje się, że można by parę groszy zaoszczędzić i kupić potężniejsze kostki, ale to wasza kasa i wasze decyzje. To akurat zabaweczki dla młodego, żeby się też pobawił Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 4 Listopada 2015 Niestety muszę się dopisać do zdania pączka. Ja się pytam gdzie jest to osiem stówek?? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Niestety muszę się dopisać do zdania pączka. Ja się pytam gdzie jest to osiem stówek?? Na rachunku Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 8 Listopada 2015 To akurat zabaweczki dla młodego, żeby się też pobawił Tak jak napisałeś, że o gustach się nie dyskutuje. Każdemu podoba się co innego. Mi akurat stuff się podoba, chociaż jestem maniakiem petard. Wyrzutnie super. JW5002 mogłaby dodać jeszcze większego zamieszania. Pozdrawiam Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 8 Listopada 2015 812 zł ? Myślę, że tak poważne pieniądze powinny być znacznie lepiej wydane. Strasznie dużo pierdół i nie potrzebnych rzeczy, które prezentują niski poziom. Co do kostek, marnie jednym słowem. Jest ich sporo lecz nie mają jakiś oszałamiających efektów poza Coco, które połączone dadzą niezłe show. Baterie można było lepiej dobrać pod pokaz, jeśli tyle stawiacie na zabawę to można było zamiast tych kostek 30mm pokusić się o masakre z małokalibrowych kostek wzorem pokazu Velibruma bodajże z 2011 roku. P.S Nie pisz posta pod postem bo wali po oczach.. I ja się zgadzam ale nie będę pouczać tylko wyrażę opinię 812zł można by tą kwotę przeznaczyć na naprawdę lepsze kostki co ważniejsze jeszcze więcej tak że to by było widać i słychać osobiście nie spodobał mi się twój stuff Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi