lopiro 0 Opublikowano 8 Listopada 2015 Moim zdaniem nie jest źle nie brakuje niczego. Są kostki V i I . Widzę kilka kostek od Triplexa które dla mnie osobiście są nowością. Na pewno ciekawy stuff. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 8 Listopada 2015 Chyba pierwsza osoba która nagrała filmik z unboxingiem tegorocznego stuffa. Gratuluje ! Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Chyba pierwsza osoba która nagrała filmik z unboxingiem tegorocznego stuffa. Gratuluje ! Powiem ci tak, może nie pierwsza, która nagrała, ale pierwsza, która nagrała pożądnie // Kolejny raz złamałeś regulamin i olałeś to co Ci wiele razy tłumaczyłem, żeby nie pisać postu pod postem - od tego masz opcje edycji. Temat zamknięty do odwołania. Edytowane 9 Listopada 2015 przez MajsterD12 Spam Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Witamy serdecznie po dłuższej przerwie!Jutro lecą 2 zamówienia do realizacji, piroart oraz bigfun to sklepy w których zostaną zrealizowane!Paczki w 90 % na zabawe lecz nie zabraknie kilku kostek!Jutro więcej szczegółów, pozdrawiamy! edit: Tak prezentuje się 2 zamównienie w tym roku! Unboxing będzie połączony z następną paczką z BF, spodziewajcie się go w środę lub czwartek. Pozdrawiamy! @OnlyFireworks<333 Tak jak napisałem, unboxing oczywiście się pojawi editx2: Zamównienie z BF poszło do realizacji, a w nim tak jak widzicie same zabaweczki Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Witamy serdecznie! Druga część unboxnigu już na Youtube! Nie zapomnijcie zostawić łapki w górę! 3majcie się https://youtu.be/WfXNKRGwMIg Fotka: Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 28 Listopada 2015 A gdzie fota ? Niestety znowu gruzowisko, masa petard. Dum bumy na +,ale na co ci FP3 Big oraz te czeskie pykawki, które praktycznie niczym się nie różnią od Smalli ? Kolejne zamówienie, w którym bierzesz kilka egzemplarzy tych samych kostek, które tak naprawdę niczym mocno nie zachwycają. Takie stuffy to nie moja bajka, rozumiem, że ktoś chce się bawić i rezygnuje z konkretów, ale niech ta zabawa będzie chociaż porządna. Wybrałeś chyba najgorszy moździerz jaki jest, dobrze, że chociaż są te bombki. Jak patrze na to ile wydałeś na ten stuff to ręce opadają..dobrze, że to nie moja kasa. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) A gdzie fota ? Niestety znowu gruzowisko, masa petard. Dum bumy na +,ale na co ci FP3 Big oraz te czeskie pykawki, które praktycznie niczym się nie różnią od Smalli ? Kolejne zamówienie, w którym bierzesz kilka egzemplarzy tych samych kostek, które tak naprawdę niczym mocno nie zachwycają. Takie stuffy to nie moja bajka, rozumiem, że ktoś chce się bawić i rezygnuje z konkretów, ale niech ta zabawa będzie chociaż porządna. Wybrałeś chyba najgorszy moździerz jaki jest, dobrze, że chociaż są te bombki. Jak patrze na to ile wydałeś na ten stuff to ręce opadają..dobrze, że to nie moja kasa. Stary, ty się do wszystkiego za przeproszeniem doczepiasz... Jakoś większości ludziom moje stuffy się podobają, ale nie przejmuję się twoją opinią, zawsze się znajdzie chociaż 1 taki jak ty P.S te "gruzowisko" jak ty to nazywasz nie są dla mnie. Pozdrawiam cię serdecznie!!! /// Bez wulgaryzmów, bo dzieci też czytają Edytowane 28 Listopada 2015 przez MajsterD12 Kultura.. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 28 Listopada 2015 Stary, ty się do wszystkiego za przeproszeniem dopier**lasz... Jakoś większości ludziom moje stuffy się podobają, ale nie przejmuję się twoją opinią, zawsze się znajdzie chociaż 1 taki jak ty P.S te małe "gówna" jak ty to nazywasz nie są dla mnie. Pozdrawiam cię serdecznie!!! Pokazujesz swój stuff na forum wiec powinieneś być przygotowany na słowa pochwały jak i krytyki. Pokaż mi gdzie napisałem słowo gówno. Jeżeli uważasz komentowanie stuffu jako przywalanie się, bo nie podniecam się marnowaniem pieniędzy to ... nie wiem co powiedzieć. Pomimo tego, życzę ci dużo zabawy oraz radości z odpalania, masz racje nie przejmuj się moją opinie, ważne żebyś był zadowolony. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Każdy ma swoje upodobania mi sie super podoba, będziesz mieć zabawę na maxa ps. jakbym miał sporo kasy to tylko kupowałbym petardy kontenerami Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Każdy ma swoje upodobania mi sie super podoba, będziesz mieć zabawę na maxa ps. jakbym miał sporo kasy to tylko kupowałbym petardy kontenerami Rok temu było o wiele więcej zabawy (petard), w tym roku bardziej efekt Kiedy fota całości ? Foty całości nie będzie, ponieważ połowa stuffu jest u szwagra. Będzie zdjęcie jakoś pod koniec grudnia wszystkiego co mam u siebie w domu. Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Sylwester na bank będzie odjechany ^^ Super :) Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 28 Listopada 2015 Jak dla mnie bardzoooooo fajny stuff, niczego nie brakuje !!! Będziesz miał dużo fajnej zabawy a chyba o to chodzi Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam! Jak widać lub nie widać wsyzstko już gotowe do pokazu xD Przepraszam, że jakoś zdjęcia jest ziemniaczana, ale aparat się rozładował i byłem zmuszony do robienia zdjęcia Smartfonem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi