FireFun 0 Opublikowano 28 Października 2015 W tym roku więcej towaru, więcej efektu, co przekłada się mam nadzieję na kolory na niebie Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 28 Października 2015 No no widzę że postawiłeś na efekt ale jakieś duperelki też są świetnie ile zapłaciłes? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 28 Października 2015 Stuff taki jak powinien byc wszystkiego po trochu Ile zapłaciłes ? Cytuj
FireFun 0 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Zapłaciłem 510zł, zakupy na BigFun'ie, więc warty trochę więcej, bo zestawy promocyjne doszły Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Października 2015 Kilka bardzo dobrych wyrzutni.Do tego fajne mniejsze,moździerz,solidne rakiety,trochę pierdółek.Właściwie można powiedzieć jest wszystko .Hot stars zostaw na finał,bo jest PIORUNUJACA.Ogólnie stuff dobry. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Października 2015 Bardzo dobry stuff niczego nie zabraklo aczkolwiek jak na ten budżet mogło być troszke więcej petard ale nie pogarsza to twojego stuffu 9/10 Bardzo dobrze dobrane produkty i jedne z najlepszych w swoich cenach Cytuj
sheff 0 Opublikowano 29 Października 2015 Kostki sprawdzone i doceniane przez użytkowników forum, a co do jw6011 bardzo fajna dwupoziomowa kątówka którą w zeszłym roku dałem na finał i zrobiła wrażenie na publiczności i na mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi