Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w wyborze wyrzutni

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Jaką wyrzutnie polecacie do 100 zł z fajerwerkimarket.pl?

Ps.

Tylko nie Nemzis bo jest aktualnie niedostępna.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zależy jakie efekty powodują twój zchwyt,oraz czy dynamika ma dla ciebie znaczenie. Popatrz na: JW 5002 SUPER SHOW ,lub kup 2 mniejsze wyrzutnie w tym jedną w układzie V.

• 0
Opublikowano

Te dwie od SZYMONAXVX są akurat nie dostępne w sklepie którym chce zamawiać.

Ta SUPER SHOW jest super takiego efekty szukałem. A jakie dwie mniejsze proponujesz?

• 0
Opublikowano

Krótko ale efektownie JW06 KASJOPEJA i JW6011 - EPISODE XIII Osobiście z nich strzelałem i nie zawiodły.

• 0
Opublikowano

YHW009 - Song Triplex 37 strzałów :xmas_happy:

• 0
Opublikowano

Ktoś ma coś jeszcze do polecenia?

Ale takie co są dostępne w fajerwerkimarket.pl

Dziękuję!

• 0
Opublikowano

Ta song jest fajna wyrzutnia bardzo mi się podoba ale niestety nie dostępna na TOP10

• 0
Opublikowano

Według mnie aktualnie nic godnego polecenia tam nie kupisz przy tym budżecie. Od jutra masz przykładowo darmową wysyłkę na Piroart.pl więc może warto pomyśleć o skorzystaniu z usług innego sklepu? Ja osobiście polecam YHW009 - Song. Nie ma nic lepszego w tym przedziale cenowym w układzie prostym I. Z kątówek polecam TXB475, ta jest kilka złotych droższa.

• 0
Opublikowano

Czm się tak uparłeś na TOP10, zamawiaj na PiroArt.eu, jutro jak zamówisz za min 150 zł to masz przesyłkę za free :xmas_happy:

• 0
Opublikowano

Ogólnie zamawiam tam za 320 zł tylko jedna wyrzutnia akurat została wyprzedane i teraz nie mogę się zdecydować.

A sklep piroart.eu nawet fajny sklep.Dziękuję za pomoc!