miśQQ92 0 Opublikowano 29 Października 2015 Jak na razie tyle, co dalej zobaczymy ale pewnie kaliber 1,2 tylko i jakieś duperele Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 29 Października 2015 Mój człowiek, za***isty stuff, niczego nie brakuje. Zróżnicowanie w kostkach, to się ceni! Cytuj
miśQQ92 0 Autor Opublikowano 29 Października 2015 dzięki, może sie jeszcze rozkręce niedługo bardziej Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 29 Października 2015 Ciekawie się to prezentuje i zapowiada.Mi osobiście stuff sie bardzo podoba,dużo fajnych kostek,chyba lubisz jorge.Nic nie brakuje.Na pewno sie nie będziesz nudził. Cytuj
miśQQ92 0 Autor Opublikowano 29 Października 2015 nie wiem czy lubie po prostu jestem może zbyt stereotypowy i stawiam na sprawdzone kostki. Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 29 Października 2015 Fajne kostki, będziesz robił pokaz czy pojedynczo odpalał? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 29 Października 2015 Genialny stuff ! :xmas_w00t: Brakuje mi tu tylko petard hukowych i dupereli do zabawy, jak jest bajecznie ! Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 29 Października 2015 Jak dla mnie bardzo dobrze wydane pieniądze. Sprawdzone kostki znane większości osób na tym forum. Skoro pokaz to zapewne dasz jw90 na finał. A może by je tak połączyć w szerszą rozpiętość ? tzn. jedna obok drugiej. Wtedy efekt z pewnością byłby genialny. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Października 2015 Najlepsze kostki ale racja, trchę "przejedzone" i każdy bardzo dobrze zna. Dovre setki jak na tą cene i kaliber. Sprawdzone pewniaki więc kolorów na niebie nie zabraknie, brakuje tylko jakiejś zabawy i może coś 1,2"? Cytuj
sheff 0 Opublikowano 29 Października 2015 Jednym słowem piękny stuff, ze sprawdzonymi kostkami które zrobią na publiczności dobre wrażenie wiele pozycji jakie posiadasz także sam w tym roku kupiłem i widzę że chyba skorzystałeś z promocji 1+1 Cytuj
miśQQ92 0 Autor Opublikowano 29 Października 2015 tak kupiłem na początku tego roku, co prawda miałem nie wydawać już ale myślę że dojdzie 2x49 1,2' tj. jw408 i jw409 z setek raczej nic ani też z 19, najprędzej coś z kostek 36sh 1,2' zobaczymy, co do petard to Ja się w to nie bawię dlatego z petard nic nie będę dokupował, jedynie z pierdółek rakiety, wulkany, rzymiaki. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Października 2015 Stuff super Duzo sprawdzonych kostek wiec napewno sie nie zawiedziesz na efekcie Cytuj
miśQQ92 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 u mnie najprawdopodobniej jednak zakupy pod koniec grudnia w marketach Cytuj
miśQQ92 0 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=XC_f4vyurW8 https://www.youtube.com/watch?v=c_yJmo77ppM łapcie unboxy jak ktoś chce Cytuj
miśQQ92 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jako, że ma się znajomości w carrefourze, Hydra 40zł Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja ciebie rozumiem i bardzo dobrze że pod siebie. Jeżeli dla mnie szału nie robi to nie będę pisał że twój stuff jest oh ah tylko po to żebyś moj pozytywnie skomentował. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Hydra za 40zł szczęsciasz .A propo stuffu naprawdę solidny zestaw może nie ma tu jakiś kapitalnych wyrzutni,ale masz kilka kostek robiących wrażenie.Będzie zabawa!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi