Skocz do zawartości

[WaRiaToS] stuff 15/16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kolego coś pięknego ;)

Opublikowano

No nie... Zajefajny stuff, same konkretne konkrety. Ile dałeś za całość? A i gdzie robiłeś zakupy?

Opublikowano

Powiem szczerze że ten stuff bardzo mnie zaskoczył gdyż kostki dla mnie bardzo słabo znane i może przez to że mało spotykane mogą być bardzo ciekawe :)

Opublikowano

Bardzo oryginalny stuff. Wyrzutnie Dum Bum miałem i bardzo mi przypadła do gustu. Sam też jestem ciekaw tych 2 calowych wyrzutni Europyro. Według mnie mają dobry stosunek Kalibru i ilości strzałów do ceny, a na filmikach prezentują się bardzo dobrze (silver power to taka namiastka JW338). Triplex bright flower da Ci długi pokaz z fajnym mixem efektów. Co do pozostałych dużych wyrzutni to przyznam, że pierwszy raz na oczy widzę, ale mogą być bardzo fajne. No i finalnie spora ilość rakiet bazooka. Naprawdę konkretny zestaw.

ps. Ile dałeś za rakiety pxr302 bazooka i gdzie kupowałeś ?

Opublikowano

za caly stuff nie wiem kolo 4tys a bazoczki z bigfuna 55zł

Opublikowano

No piękny stuff dużo fajnych i znanych kosteczek ale najlepsze są bazoczki :).

Opublikowano

Mega ! :xmas_w00t:

Gdzie dostałeś wyrzutnie Dum Bum ?

Opublikowano

Stuff zacny :] Duzo zadko spotykanych kostek widac ze lubisz testowac kostki :P Z tymi rakietami Bazooka to poszalałes :biggrin: Ile zapłaciłes za całosc ?

Opublikowano

Brawa za własny gust w doborze kostek oby więcej takich ludzi na forum.

Mały minus za ilość rakiet zwłaszcza takich oraz amatorskie moździerze.

Opublikowano

Szanuje gust, i popieram wypowiedź hl-a. Poza tym życze udanego sylwestra i zazdroszę takich zabawek !

Opublikowano

Na rakietach możesz się zawieść podobno (sprawdzone info) lecą do góry zaczynają opadac i dopiero wybuchają co na małej wysokości daje duży efekt.

Opublikowano

Na rakietach możesz się zawieść podobno (sprawdzone info) lecą do góry zaczynają opadac i dopiero wybuchają co na małej wysokości daje duży efekt.

Andrzeju przestań zniechęcać, najwyżej kolega karabinek zrobi :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No widzę że z mocnym BUUUUUMM z petard karabinek śmigasz?

Opublikowano

Skąd zamawiałeś Crazy Robots ? Czy zostały ci ?

Jak na razie jest meega ! Pewnie karabinek będzie.

Opublikowano

małe karabinki z 4, 5 petard jesli juz a crazy dostalem w gratisie ;)

Opublikowano

Niesamowity stuff.Dla mnie prawdziwy odjazd.Bardzo dużo wyrzutni i sporo fascynujących kostek.Te potęgi z maxema pewnie robią wrażenie a prawdziwe to zrobią dopiero 31 grudnia.Z kolei oglądając na filmiku txb653 prześli mnie ciarki istny fenomen,zazdroszczę ci jej.Sporo tych eksluzywnych nowości a wśród nich te ogromne rakiety.

Opublikowano

No no Crezy Robots i jeszcze txp484 to co kocham najbardziej :D ile tam paczek jest ? i kup sobie vipery 1 i będzie mega spoko :D

Gość martinator5608
Opublikowano

Stuff MIAZGA!!! Gdzie Crazy robots zamawiałeś?

Opublikowano

23 paczki, dawno juz je mam, nie pamiętam gdzie zamwiałem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobrze, że zdecydowałeś się na mało znane kostki, chwała Ci za to. Montujesz jakiś karabinek z petard czy planujesz strzelać pojedynczo cały dzień bo uwielbiasz swoich sąsiadów? :D

Opublikowano

Miazga i jeszcze na koniec rakiety od Piromaxa