Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Już kilka razy szukając czegoś na temat piro w google i klikając na linki do forum przekierowuje na jakąś dziwną stronę (od skracania?).Problem występuje na 3 niezależnych urządzeniach więc to nie wina zasyfionego kompa.

http://url4short.info/c9369eea

8nq0TER.jpg

Opublikowano

U mnie też tak samo jest za każdym razem od dawna.

Opublikowano

U mnie to samo, zawsze z tego wychodze i klikam w link jeszcze raz.

Opublikowano

bardzo dziękuje za informacje!
Jak ktoś ma podobne problemy to proszę o ich umieszczanie w tym temacie ze screen shotem.

Postaram się rozwiązać problem.

Dziękuje!

Opublikowano

U nas co jakiś czas wyskakuje alert o wirusie na stronie

I u mnie

Opublikowano

Mi wykrywa aż 3 zagrożenia i odrzuca wejście na stronę .

Opublikowano

blubencjusz przeczytałem, ale to jest do starszych wersji.
ale wiem o co chodzi.
postaram się jak najszybciej usunąć ten problem!
Przepraszam!

Opublikowano

Mi również antywirus blokuje wejście na stronę, ponieważ wykrywa zagrożenia. Używam Firefoxsa i Avasta.

Opublikowano

Mi również antywirus blokuje wejście na stronę, ponieważ wykrywa zagrożenia. Używam Firefoxsa i Avasta.

Avast tak ma, ja mam oryginałke Nortona i jest wszystko ok wiec o wirusach nie może być mowy.
Opublikowano

Również zgłaszam! O ile na moim tablecie pojawia się czasami problem z url4short... to już na laptopie który korzysta z silnika Avast - pojawia się komunikat o wykryciu zagrożenia i wielki klops :(((((

Opublikowano

Mogę Was prosić o sprawdzenie pojawianie się tego przekierowania oraz wirusa?!

Wszystko zostało sprawdzone i naprawione, potrzebuje tylko potwierdzenie braku tego przekierowania.

Opublikowano

Gra muzyka, śmiga wszystko jak ta lala.

Opublikowano

Zostało już naprawione. Nie powinno się pojawiać.