ZiP#suwak 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) http://www.sklepbigfun.pl/product/view/1936/rakiety/space-explorerOpłaca się to kupić? Edytowane 11 Listopada 2015 przez JMJ Pirfotechnics Przenoszę z "Rakiety-Inni" do "Pomoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 glosal 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Keller ma przeważnie opinie kiepskie, tzn. słabe efekty. Nie wiadomo co to za rakiety bo zapewne nikt ich nigdy nie kupił więc ciężko będzie się komukolwiek wypowiedzieć na ich temat ale każdy ci powie, że nie warto. Jak chcesz się przekonać to kup i sprawdź, cena w sumie nie wysoka. Mam w tym roku trochę rakiet tego importera kupionych całkiem przypadkowo bo prawie jak za darmo i postaram się nakręcić jakieś filmy. Pozdrawiam. Space twister z tego zestawu: Tu chyba jedna z rakiet ale pewności nie mam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drewniak 17 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Miałem kiedyś ten zestaw nie polecam , to była tragedia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiP#suwak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 http://www.sklepbigfun.pl/product/view/2221/rakiety/travel-londyn A to się bardziej opłaca? I jak ma ktoś zdj efektu tych rakiet to prosiłbym o podeslanie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiP#suwak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Keller ma przeważnie opinie kiepskie, tzn. słabe efekty. Nie wiadomo co to za rakiety bo zapewne nikt ich nigdy nie kupił więc ciężko będzie się komukolwiek wypowiedzieć na ich temat ale każdy ci powie, że nie warto. Jak chcesz się przekonać to kup i sprawdź, cena w sumie nie wysoka. Mam w tym roku trochę rakiet tego importera kupionych całkiem przypadkowo bo prawie jak za darmo i postaram się nakręcić jakieś filmy. Pozdrawiam. Space twister z tego zestawu: Tu chyba jedna z rakiet ale pewności nie mam: Można wiedzieć gdzie kupiłeś za te "grosze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 glosal 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Można wiedzieć gdzie kupiłeś za te "grosze"? Można, znajomy który handlował piro na bazarkach oddał to co mu zostało za przysłowiową flaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiP#suwak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Można, znajomy który handlował piro na bazarkach oddał to co mu zostało za przysłowiową flaszkę. Ah, dzięki. Myślałem że na jakiejś stronie to tez bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiP#suwak 0
http://www.sklepbigfun.pl/product/view/1936/rakiety/space-explorer
Edytowane przez JMJ PirfotechnicsOpłaca się to kupić?
Przenoszę z "Rakiety-Inni" do "Pomoc"
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi