Pitbullsoldier 2 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Stuff konkretny ,bardzo mi się podoba jak zwykle ps. pozazdrościć kobity :xmas_w00t: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Takiej kobity to z Tajfunem szukac :xmas_laugh: :xmas_laugh:Miałem w zeszłym roku tajfuna i powala efektem :xmas_happy:Rakiety apollo miałem 3 lata temu nie wiem czy sie zmieniły ale wtedy miały super efekt :christmascool: Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzisiejsze zakupy w Kauflandzie i Bierdonce Rakieta 2.5" Wyrzytnia Royal Night Mały zestaw Planet Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 27 Grudnia 2015 No no stuff bardzo ładny . Fajne ładne kostki, jakieś pierdółki do zabawy też sie znalazły Pokazik się szykuje, czy osobne odpalanie ? Ogólnie jest git 10/10 i zapr. do siebie Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Bardzo ładnie, konkretnie, dobry towar. Patrzę na to wszystko jak wygłodniały żyd, zrobiłbym z tego pokaz. :3 Rakiety też prezentują się okazale. Sam zastanawiam się nad kupnem tej wyrzutni z Hestii bodaj "Royal Night". Tajfuna miałem rok temu za jedyne 99zł - nie mogłem się oprzeć a na żywo wypadł bardzo dobrze. Songa również miałem w przeszłości i efekty były bardzo dobre. Gratulacje, udanego Sylwestra. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Coraz lepiej Co jeszcze dokupujesz ? Tak jutro przyjdzie paczka dodam foteczke odrazu. :christmascool: Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tak jutro przyjdzie paczka dodam foteczke odrazu. :christmascool: Czekam ! :D Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 No i jest ostatnia paczka i zakupy wczorajsze w kauflandzie. To już wszystko czym mogłem was zaskoczyć w tym roku moim stuffem, myślę że najgorszy nie jest i będę zadowolony w 100%. Sam do końca nie wierzyłem że uda mi się skompletować stuff z tylu dobrych kostek triplexa w tym nowości. Na zakończenie chciałem podziękować wszystkim komentującym, obserwującym i mojej kobicie która zmusiła mnie do zakupu zestawu rakiet kupując mi przy tym jeszcze 2x 2,5" rakiety ale dobra koniec pierdykania łapcie foty całości. Wszystkim forumowiczom i nie tylko życzę wybuchowego ale jak i bezpiecznego Sylwestra. Odpalajcie z głową bezpiecznie. !!!!! :christmascool: Szczęśliwego 2016 roku życzy stary wyjadacz forumowy endriu123457. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Piękności ! :xmas_happy: Ile razem na wszystko poszło ? Dziś też przyjdzie mi ostatnia paczka i daję fotkę całości :xmas_tongue: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tymi bombami i rakietami z Kauflanda już ostatecznie pozamiatałeś ! W Twoim stuffie jest wszystko na bardzo wysokim poziomie, same zachwycające efekty. To jeden z najlepszych zestawów na forum Życzę niezapomnianego Sylwestra! mój 300 post! Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Piękności ! :xmas_happy: Ile razem na wszystko poszło ? Dziś też przyjdzie mi ostatnia paczka i daję fotkę całości :xmas_tongue: Szczerze to sam nie wiem ile ok 800zł pewno jest Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2015 No Andrzejku stuff świetny Wszystkiego po trochu duzo zabawy i duzo efektu to co lubie :xmas_happy: Cytuj
abuk 30 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak patrzę na to wszystko i śmiem twierdzić, że masz Andrzejku najlepszy stuff na forum pod względem jakość/cena. No i znalazło się miejsce na mały zestaw z biedronki za co gromkie brawa W tym roku na filmikach też będzie podśpiewywał podpity wujek? Dodaje to klimatu podczas oglądania Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja bym chyba Samuma odpalił na koniec. Wiadomka, Tajfun ma więcej strzałów i jest bardzo dynamiczny, ale jak odpalisz TXB400 to nic go nie przebije pod względem rozłożystości i intensywności efektów. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak patrzę na to wszystko i śmiem twierdzić, że masz Andrzejku najlepszy stuff na forum pod względem jakość/cena. No i znalazło się miejsce na mały zestaw z biedronki za co gromkie brawa W tym roku na filmikach też będzie podśpiewywał podpity wujek? Dodaje to klimatu podczas oglądania Nie będzie juz śpiewania ponieważ strzelam w Czechowicach u siebie a nie u babci :christmascool: Ja bym chyba Samuma odpalił na koniec. Wiadomka, Tajfun ma więcej strzałów i jest bardzo dynamiczny, ale jak odpalisz TXB400 to nic go nie przebije pod względem rozłożystości i intensywności efektów. I tak właśnie zrobię Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Poszczególne efekty wyrzutni możecie znaleźć na moim kanale link poniżej ----------->>>>>> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi