ArbTree 67 Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak widzę, ze już wiele osób przedstawia na forum swoje stuffy więc pomyślałem, że i na mnie kolej Oczywiście jak co co roku palny były zupełnie inne wszyło jak zwykle ... ale nie jest źle . Na stuff składały się 3 zamówienia za łączną kwotę 582 zł + One Row z zeszłego roku. Co to dużo mówić, łapcie fotę i oceniajcie PS. jakby sie nie chciało komuś liczyć DB tj. 11 paczek Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 4 Listopada 2015 Cudownie ! :xmas_w00t: Aż miło popatrzeć, tyle porządnych petard, takie kostki ! Już się robi klimatycznie ! :xmas_happy: Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 Mały UP :xmas_happy: Zamawiane z BF za 97 zł 3 m Lont 1cm / sek. Dum Bum Purple P7510 Kuwejt Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 24 Listopada 2015 Stuff zarąbisty dobrze widze ty masz tam achtunga z hesti ? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 zgadza się co prawda z nowej serii ale dum bum'y przy nim są daleko w tyle Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 24 Listopada 2015 Porządny arsenał na sylwestra Swietne kostki które napewno zrobią show na niebieDum Bum na karabinek ? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 Jak dotrwają do sylwestra to tak, bo 6 paczek już poszło Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie ma to jak dokupić paczkę Dum Bumów posiadając wcześniej 20 paczek pokroju tych petard. xD Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 24 Listopada 2015 Niezły stuff niczego nie brakuje , właśnie co to za achtung? Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 24 Listopada 2015 STuff kurde miazga, bardzo fajny coś jeszcze dokupujesz ? 10/10 Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 24 Listopada 2015 Mega stuff, jest Achilles jako konkret, do tego Kuwejt no i nowość od Tripla, napewno będzie udane strzelanie! Jestem bardzo ciekaw tej nowości, koniecznie nagraj Pozdrawiam Barpek Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 STuff kurde miazga, bardzo fajny coś jeszcze dokupujesz ? 10/10 Planuje zrobić jeszcze jedno małe zamówionko + 200 zł na markety @mpiwowski te akurat co mi dzisiaj doszły są z fioletową flarą tak dla testu https://www.youtube.com/watch?v=8apAzu-BiSE ocenę pozostawiam Wam Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 24 Listopada 2015 Taki stuffik to ja bym chciał, masz dokładnie wszystko to co mi sie podoba haha. Ciekawe jak ten nowy achilles. A co do pyro moravi na pewno będziesz zawodolony. Ławka do ćwiczeń na chacie 10/10. Będzie coś jeszcze ? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Coś szybko wybuchają te dum-bum ale teścik spoko tak wyjątkowo bo jak odpalełem wcześniej i lont zgasł 1 cm przed flarą i dlatego tak wyszło to na filmie a co do testów to mam jeszcze jeden tylko jakość gorsza bo wiał silny wiatr ... ale https://www.youtube.com/watch?v=h-BHoggz-rQ Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Listopada 2015 Bardzo ładna zawartość.Kilka super wyrzutni w tym miazga Achilles no i stos głośnych petard.Z tego co pamiętam w ubiegłym roku miałeś trochę lepszy stuff.Mam pytanie!Jak to możliwe,że za kuwejta dałeś na bf 97zł?kilka dnie temu był po 115 z groszami,pamiętam,bo miałem go na oku Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Bardzo ładna zawartość.Kilka super wyrzutni w tym miazga Achilles no i stos głośnych petard.Z tego co pamiętam w ubiegłym roku miałeś trochę lepszy stuff.Mam pytanie!Jak to możliwe,że za kuwejta dałeś na bf 97zł?kilka dnie temu był po 115 z groszami,pamiętam,bo miałem go na oku wziąłem z wyprzedaży za 78 zł + z wyprzedaży DB 16 zł + 3 m lontu 3zł = 97 z tej zakładki http://www.sklepbigfun.pl/kategoria/38/wyprzedaze-super-oferta.html Cytuj
Mikołaj III 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 859-tki i Dum-Bumy... masz gust :[ Będzie głośno na osiedlu :xmas_biggrin: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 28 Listopada 2015 Świetny stuff, piękne wyrzutnie i najmocniejsze petardy! Szykuje się jakiś mocny karabinek? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Szczerze sie jeszcze nie zastanawiałem Choć miałem w planach żeby 1 stycznia zrobić mały pokaz z 5 -6 kostek, a na 24 JW418 + JW1018 ale zobaczymy za jakis czas, bo jeszcze mam w planie jedno zamówienie + markety Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ostatnia część jeżeli chodzi o zakupy internetowe jeszcze dojdzie coś z marketów Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 po świętach jak jeszcze co nie co dokupię pojawi się fotka całości na chwilę obecną wydane ok. 760 zł xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi