DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ciekawy stuff :xmas_smile: Widac lubisz zabawe ale musi być i show na niebie :xmas_biggrin: Co do marketów to biedronka ma fajną nowość :xmas_tongue: Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2015 Sylwester tuż tuż tak więc łapcie fotę całości Na to wszystko składały się 4 zamówienia za łączną kwotę ok. 745,5 zł + One Row z zeszłego roku co daje razem 790,5 zł A tak to się prezentuję Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 To co lubie najbardziej Petardy :christmascool: oby tak dalej Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Doszło co nieco i postaram się żeby jeszcze doszło Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Cały stuff naprawdę powala :D i nie chcę Ciebie martwić, ale te rakiety ''metropol'' (superpowera) posiadałem 3 lata temu i szczerze nie polecam bo to jest dosłownie wylot na 10 metrów i wyplucie 3 gwiazdek na krzyż, chociaż mogli coś zmienić do tej pory Taki tam szczegół do tego potężnego stuffu xD Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 wiem już 4 puściłem, na dzisiaj se kupiłem rok temu też miałem do zabawy przedsylwestrowej <ja to ręki puszczam tak jak rzymskie ognie xD> Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gMqSOKwAz_M reszta na kanale znajdziecie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi