MANIAK 0 Opublikowano 4 Listopada 2015 Dziś przyszła pora na mnie jak wszyscy wiecie stawiam na huk i zabawę, myślę że się podoba i zapraszam do kometowania i zadawania pytań Koszt: 680 zł Crezy Monstery były kupowane oddzielnie a reszta z Piroart Pozdrawiam (MANIAK)* http://images75.fotosik.pl/42/bf8558718367306emed.jpg Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 4 Listopada 2015 Stuff super ale tylko do zabawy, ani jednej kostki nie będzie? Skąd zamawiałeś robotsy czy co tam to jest? Dojdzie jeszcze coś czy to całość? Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Stuff super ale tylko do zabawy, ani jednej kostki nie będzie? Skąd zamawiałeś robotsy czy co tam to jest? Dojdzie jeszcze coś czy to całość? Dojdzie w połowie grudnia, kilka wyrzutni robotsy na priv napisz Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale będziesz strzelał ! :xmas_ohmy: Kiedy ty to wystrzelasz, no jest fajnie tylko kup jakąś kostkę :xmas_happy: Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Będą kosteczki w zeszłym roku miałem więcej i nic mi nie zostało Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ładnieeee kiedyś to ja nie wiedziałem co to cyrkoblitzy raz kupiłem i już co roku będę xd bo małe a fajne Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 6 Listopada 2015 One są super ! Dobrze że je masz, na prawdę mega są ! :xmas_happy: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ja,mam aktualnie 52 sztuki plus kolega 3 paczki i pewnie dokupi. Hmmm. P7025 to MISTRZOSTWO, ja kupowałem paczkę po 3.49zł i żałuje że tylko 5 paczek. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Kupiłem za 5 zł paczkę w promocji na fajerwerkimarket, bo jak przeglądałem na innych stronach z fajerwerkami to ich nie ma, albo są droższe..... Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 20 Listopada 2015 Jak dla mnie dobry fajny stuff ale co tak "mało" crazy robot ? :o Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 22 Listopada 2015 Stuff do zabawy, ale same sprawdzone produkty, będziesz robił karabinek ? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak będę musi być ostro Dodaj fotkę co ci doszło do stuffu :xmas_smile: Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Zrobię całoś w grudniu bo mam aż 3 szafki fajerwerek, a pewnie coś jeszcze dojdzie Cytuj
vocatont 4 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dużo zabawek Jestem ciekaw grudniowej paczki Fajny stuff :xmas_happy: Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Oto paczka z fajerwerkimarket koszt: 400 zł :christmascool: fotka całości staffu przed sylwestrem Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 17 Grudnia 2015 No no, stuff co raz lepszy , jak dla mnie super Cytuj
piciu 0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 No, no bardzo ładny stuff Mógłbyś podesłać na pw skąd kupowałes? Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Z fajerwerkimarket jest napisane hehe, petardy puma mam pierwszy raz napiszę z testu jaki huk mają ale wykonanie tych petard nawet całkiem dobrze Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 No teraz to jest cycuś glancuś pizdeczka delikatesik mniam ! :xmas_w00t: Super ! Czekam na fotkę całości ! :xmas_happy: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Naprawdę, super stuff. Wspaniała 36, do tego klasyk JW90 i NG12 z kilkoma mniejszymi kostkami. Taka ilość petard powala, będzie naprawdę dłuuuuuuga i glośna zabawa ale efektu też nie zabrakło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi