przemo312132 14 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Mi też się podoba Dobry wybór w każdej paczce jaką zamawiałeś Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Super aktualizacja, była zabawa na początku teraz wszystko jest, bardzo fajny stuff. Udanego sylwestra ! Cytuj
sheff 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 stuff bardzo fajny dobrze że po aktualizacji doszło kilka kostek bo moim zdaniem one robią najlepsze wrażenie a petardy idealne na strzelanie od rana 31 12 miłego sylwka Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ostatnia aktualizacja najlepsza W końcu jakieś konkretne kostki, którymi rozświetlisz sylwestrową noc. Co do petard to taka ilość jest dla mnie mocno przesadzona ale każdy lubi co innego i układa stuff pod siebie, a nie pod upodobania innych pozdrawiam i życzę hucznego sylwka Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No w końcu cos z pier...... na niebie Widzę ze lubisz sie pobawić jak ja ale efekt tez musi być na niebie :christmascool: Z petard będzie karabinek ? Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No w końcu jakiś porządny efekt na niebie, stuff bardzo fajny i przyjemny dla oka, sporo dobrego rodzaju petard no i jest też coś na godzinę zero. Miłego strzelania Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Karabinki będą, jeszcze zamówiłem parę kostek :xmas_tongue: będzie fotka Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mały Up :christmascool: A 31 grudnia test petard i nie tylko :xmas_happy: Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 23 Grudnia 2015 fajny stuffik na zabawę od rana do nocy ale osobiście tyle kasy za większość petard bym nie wyłożył ale to jak kto lubi ! zrób potem fotkę zbiorczą jak już bedziesz miał wszycho pozdro ! Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 fajny stuffik na zabawę od rana do nocy ale osobiście tyle kasy za większość petard bym nie wyłożył ale to jak kto lubi ! zrób potem fotkę zbiorczą jak już bedziesz miał wszycho pozdro ! Co do petard, to im więcej masz to więcej chcesz :xmas_tongue: Bo musi być głośno, Ja uwielbiam petardy a Sylwester jest tylko Raz w roku Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Co do petard, to im więcej masz to więcej chcesz :xmas_tongue: Bo musi być głośno, Ja uwielbiam petardy a Sylwester jest tylko Raz w roku Dokładnie ! Święte słowa ! Czekam na fotkę całości ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Twój stuff ładnie się prezentuje.Kilka ładnych wyrzutni z cudownym konkretem.Do tego wszystkiego ładne moździerze i rakiety.Jednak jak dla mnie trochę za dużo petard.Za te pieniądze miałbyś z 5 konkretów albo kilkanaście mniejszych dobrych wyrzutni :xmas_smile:. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wyrzutnia z lidla od kolegi kupiona za 30 zł mega okazjia była :christmascool: Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Widzę, że lecisz w tym roku na grubo, to mi się podoba. :xmas_laugh: Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Małe zakupy i będzie teścik :christmascool: Pamiętacie te wulkaniki :xmas_w00t: ??? Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Łoo Panie ile petard i to dużo konkretów. Ja osobiście tyle kasy bym nie wydał na huki, lecz z drugiej strony chciałbym tyle ich mieć. Będziesz nawalał cały dzień hehe. W twoim stuffie znalazły się też mocne wyrzutnie , cyrko do zabawy. Propsuje . Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam :christmascool: Czekam na filmik od mojego kolegi mam nadzieje że się doczekam, bo chcę wam pokazać nagranie 5 minutowe :xmas_smile: w tym nowym roku mniej petard to napewno :xmas_happy: kilka paczek najlepszych petard, reszta będzie tylko wyrzutnie zamierzam kupić tylko setki :xmas_smile: Pozdrawiam . Cytuj
PeeJay 0 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Czekamy na filmik:-) Robiłeś jakiś teścik petard? Małe pytanko: co to za importer i jak się nazywają te petardy 3szt. co są w środku z pomarańczową draską. Miałem je w tym roku z Intermarche, ale osobiście nie kupowałem, a na etykiecie nie było żadnych opisów. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tropica KO208 nie są złe tylko za szybko wybuchają lepiej już 859 super cracker to jest moc lub crezy monstery Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Petardy PUMA są dosyć spoko, ale nie powalają na kolana coś jak fp3 small jak dla mnie nie opłaca się ich brać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi