lopiro 0 Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć chciał na tym forum jestem nowy na innym możecie mnie znać pod nazwą szym96. Chciałbym pokazać wam mój stuff na tegorocznego sylwestra. Zakupy robione były na BF, Maxsemie, Fajerwerkiopole i Piroart. Wyrzutnie:HE0911 HE0926JW01 Saturn Missiles PXB3706 Caliber 50 Mistrzowie ognia Firw Stars (EP) TXB849 X-TRANS Color Crackling (Maxsem) Dark Storm (Maxsem) Splendid River (Maxsem)Silver Strobe (Maxsem) Signal (Maxsem) Rakiety: HE0602AB Whistling Rockets Big Whale 4 Petardy: Explosive 1 Jc04 Big Corsair Jc09 PXB207 HOT TXP859 P5A Bomb DumBum K0202 Achtung TXP001 Achtung Inne: HE0049A-rzymskie ognie TXF441 -stroboskop Jm06- Motyl Superblitz (Maxsem) Beuatiful Fountain (Maxsem) http://www.tinypic.pl/tbj0m4ufhcql Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 5 Listopada 2015 Bardzo fajny stuffik, masz porządną kostkę 2", sprawdzonego X-Transa i Splendid River, oraz świetne petardy. Widzę też sporo rakiet do zabawy, fajnie, że zainwestowałeś w kostki Hestii, ten importer ma wiele niedocenianych, ciekawych pozycji. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 5 Listopada 2015 Bardzo ładnie dobrany stuff :-) ale trochę za dużo sklepów odleciałes i szkoda kasy na tyle przesyłek ;-) Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 5 Listopada 2015 Dobrze dobrany stuff,wszystkiego po trochu. Jest coś do zabawy, ale nie ma niepotrzebnego gruzu, masz rakiety i co najważniejsze - dobre wyrzutnie . Cytuj
lopiro 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Bardzo ładnie dobrany stuff :-) ale trochę za dużo sklepów odleciałes i szkoda kasy na tyle przesyłek ;-) Na maxsemie i fajerwerkiopole załapałem sie na darmową wysyłke, w piroart zamawiałem race dla kolegi i to on płacił za wysyłke a przy okazji zamowilem tez cos dla siebie więc nie było tak źle Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 6 Listopada 2015 Świetny stuff, ale tak jak Karasiun mówi, mogłeś w jednym sklepie kupić :xmas_wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi