Witam.Może zbyt ogólnikowy temat, ale na pewno pomocny dla wszystkich.Ostatnio wszedłem zorientować się w ofercie petard na ten rok i mam niemały zawrót głowy, bo w sumie patrząc na ceny, to niewiele się od siebie różnią (mowa tu oczywiście o petardach na wzór FP3 NEW 2011), a interesuje mnie ich moc.I tak oto na jednej ze stron (myślę, że reklama niepotrzebna) wytypowałem sobie:
P5D Viper 1 P6A Dum Bum TXP010 Szaraki (no tu cena większa) TXP059 Triplex
Dum Bumy miałem w zeszłym roku i poza tym, że były dobre, to niczym nie zaskoczyły.Oczywiście sugeruje się i odnoszę do FP3 NEW z Feniksa z 2011 roku, które miażdżyły Polski rynek, ale niestety UEpejska je wycofała. Jak ma się reszta pozycji wymienionych wyżej do mocy sławnych FP3? może istnieje inna, lepsza opcja? Liczę na pomoc kogoś kto miał owe petardy, a nie widział porównania na Youtube
Pytanie
Mati88 1
Witam.Może zbyt ogólnikowy temat, ale na pewno pomocny dla wszystkich.Ostatnio wszedłem zorientować się w ofercie petard na ten rok i mam niemały zawrót głowy, bo w sumie patrząc na ceny, to niewiele się od siebie różnią (mowa tu oczywiście o petardach na wzór FP3 NEW 2011), a interesuje mnie ich moc.I tak oto na jednej ze stron (myślę, że reklama niepotrzebna) wytypowałem sobie:
P5D Viper 1
P6A Dum Bum
TXP010 Szaraki (no tu cena większa)
TXP059 Triplex
Dum Bumy miałem w zeszłym roku i poza tym, że były dobre, to niczym nie zaskoczyły.Oczywiście sugeruje się i odnoszę do FP3 NEW z Feniksa z 2011 roku, które miażdżyły Polski rynek, ale niestety UEpejska je wycofała.
Jak ma się reszta pozycji wymienionych wyżej do mocy sławnych FP3? może istnieje inna, lepsza opcja?
Liczę na pomoc kogoś kto miał owe petardy, a nie widział porównania na Youtube
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi