kubakuba08 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 W tym roku postawiłem na zabawę,ale kilka wyrztuni musi być. Czy dobrze zaplanowałem zakup?Jeśli ktoś miał,którąś z tych wyrzutni prosze o komentarz.Wybrałem: 2x chemical attack piromax 1x fireball piromax 1x kasjopeja jorge(big bang) 1x solaris jorge(big bang) 1x styx jorge 1x jw90 jorge 1x jw87 jorge 1x jw4066 jorge 1x jw66 jorge 1x rubicon piromax (wyrzutnia Koszt 436zł Prosze o pomoc Cytuj
0 TheWertalek 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeżeli postawiłeś na zabawę to wow, niezłe kostki masz i tak. Mogę się wypowiedzieć na temat tylko dwóch. Kasjopeja jest świetna, duże efekty jak na tą cenę po prostu magia. Styx mnie trochę zawiódł, jeszcze bym nad nim pomyślał. A no i JW90 też będę miał w tym roku, ale w porównaniu z tym co inni mówią o tej kostce powinniśmy być zadowoleni Cytuj
Pytanie
kubakuba08 0
W tym roku postawiłem na zabawę,ale kilka wyrztuni musi być.
Czy dobrze zaplanowałem zakup?Jeśli ktoś miał,którąś z tych wyrzutni prosze o komentarz.Wybrałem:
2x chemical attack piromax
1x fireball piromax
1x kasjopeja jorge(big bang)
1x solaris jorge(big bang)
1x styx jorge
1x jw90 jorge
1x jw87 jorge
1x jw4066 jorge
1x jw66 jorge
1x rubicon piromax (wyrzutnia
Koszt 436zł
Prosze o pomoc