Krystian Piro 0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Siemka. Więc tak, zamawiam paczkę za kilka dni i zastanawiam się czy wziąć 3 wyrzutnie a mianowicie : YHW009 Song TXB074 Viserion JW90 Czy jakąś porządną za 200 zł ? Ew jedną za 150 zł i jakąś za 50 zł. Jak na razie bardzo mi się spodobały kostki z serii Show of Firewerkos typu : - JW4001 - JW408 Dodam że zamawiam na PiroArt.pl, doradzicie ? Bardzo mi przypadły do gustu Show of Firewerkos, czy może zostać przy obecnych trzech kostkach ?
0 ponczo12496 24 Opublikowano 11 Listopada 2015 Popieram przema, bierz pierwszą opcje czyli 3 kostki. Song jest wyśmienitą kostką, ma potężne, różnorodne efekty i przeogromny huk. TXB074 Viserion to świetnie zapowiadająca się nowość od Triplexa moim zdaniem jak najbardziej godna uwagi. JW90 to klasyka, którą każdy powinien przetestować.
0 piropiotr223 11 Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak najbardziej te 3 które też już podchodzą pod konkrety
0 PeeJay 0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak najbardziej opcja Song + Viserion + JW90. Za tą cenę kupisz jedną większą kostkę, jednak czas strzelania będzie o wiele krótszy w porównaniu z tymi trzema kostkami, chyba że uda ci się kupić 1-ą kostkę ze stosunkowo długim czasem strzelania ok. 1min, ale za taką cenę będzie to pewnie dość monotonna wyrzutnia z max. 25mm/1"
0 piotrm 2 Opublikowano 11 Listopada 2015 Proponuje pozostać przy trzech kostkach.Jeśli podoba Ci się crackling (sądząc po JW408) zamiast TXB074 Viserion w tym sklepie masz JW4054 Copernicus.
0 ArbTree 67 Opublikowano 11 Listopada 2015 Co kto lubi, wiadomo 3 kostki - więcej zabawy ale ja osobiscie brałbym JW4001 Show of Fireworks, z tej racji ze to taka mała namiastka JW7436 Zeppelin a co do drugiej kostki to dołożyłbym pare złotych i kupił JW34 New Generation 7 ale to jest tylko moje zdanie
0 marc 11 Opublikowano 11 Listopada 2015 Co kto lubi, wiadomo 3 kostki - więcej zabawy ale ja osobiscie brałbym JW4001 Show of Fireworks, z tej racji ze to taka mała namiastka JW7436 Zeppelin a co do drugiej kostki to dołożyłbym pare złotych i kupił JW34 New Generation 7 ale to jest tylko moje zdanie rowniez popieram. chcesz sie pobawic bierz 3 kostki! Osobiscie wole jedna a porzadna..., najlepszym rozwiazaniem bedzie jak wezmiesz to i to
0 Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Przepraszam was bardzo za post pod postem. A jak myślicie czy wyrzutnia JW408 Show of Fireworks jest warta kupna ? Bo jak bym ją kupił i np Viseriona to też by fajnie było, jak myślicie ?
0 piotrm 2 Opublikowano 11 Listopada 2015 JW408 to bardzo dobry gęsty ,rozłożysty crackling .Wyrzutnia godna polecenia i na pewno zachwyci widzów. Ty zdecydujesz oraz sam wiesz jakie efekty przypadaja ci do gustu. Drugiej wyrzutni nie znam ale myslę, że to dobre zestawienie.
0 ponczo12496 24 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ale JW408 lepsze :xmas_happy: Song ma różnorodne efekty,jest to bardzo potężna wyrzutnia z fajnym craclingowym finałem, według mnie może konkurować z JW408 jeżeli ma to być kostka finałowa. Na Firewolrdzie masz kostkę z Pyromoravi http://fireworld.pl/product.php?id_product=488, z rabatem kosztowała by 127 zł i jest godnym substytutem JW408, może to jest alternatywa ? 500 postów mi pykło
0 blubencjusz 1 Opublikowano 11 Listopada 2015 JW408 lepsze :xmas_happy: Song ma różnorodne efekty,jest to bardzo potężna wyrzutnia z fajnym craclingowym finałem, według mnie może konkurować z JW408 jeżeli ma to być kostka finałowa. Na Firewolrdzie masz kostkę z Pyromoravi http://fireworld.pl/product.php?id_product=489, z rabatem kosztowała by 127 zł i jest godnym substytutem JW408, może to jest alternatywa ? Myśle że chodziło Ci o http://fireworld.pl/product.php?id_product=488 btw. u Majstra taniej
0 ponczo12496 24 Opublikowano 11 Listopada 2015 Myśle że chodziło Ci o http://fireworld.pl/product.php?id_product=488 btw. u Majstra taniej Tak dokładnie, pomyliło mi się.
0 Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 No namieszaliście mi xD No to JW408 nie brać ?
0 Paskuda88 1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Albo wybierz TXB064 Szok i SL25-01D Alexander TXB763 X-Power i JW4066 Exclusive Collection 5
0 piropiotr223 11 Opublikowano 11 Listopada 2015 Matko jedyna. Ale spam się robi, weź songa, JW90, viseriona i tyle. Nie ma po co tyle postów i wszystkiego pisaćjak się i tak weźmie 1 zestaw który jest najlepszy. Tak sobie myśle że przy twoim budżecie nie opłaca się stawiać na jednego giganta. Song, JW90 i visieron czy jakoś tak najlepsze i nie ma co już więcej spamu robić o niezdecydowanie. Każdy woli co innego i doradziłby co innego i nie ma co stuffu układać z myślą: "tą kostke wszyscy mieli i mówili że dobra więc też ją wezmę"
0 ponczo12496 24 Opublikowano 11 Listopada 2015 Matko jedyna. Ale spam się robi, weź songa, JW90, viseriona i tyle. Nie ma po co tyle postów i wszystkiego pisaćjak się i tak weźmie 1 zestaw który jest najlepszy. Tak sobie myśle że przy twoim budżecie nie opłaca się stawiać na jednego giganta. Song, JW90 i visieron czy jakoś tak najlepsze i nie ma co już więcej spamu robić o niezdecydowanie. Każdy woli co innego i doradziłby co innego i nie ma co stuffu układać z myślą: "tą kostke wszyscy mieli i mówili że dobra więc też ją wezmę"Zgadzam się w 100%, od kilkunastu dni wałkujesz ten sam temat, wiem jak to jest, chce się mieć porządny zestaw, a przy takim budżecie liczy się każda złotówka, ale bez przesady. Prześpij się z tym i podejmij męska decyzję. Za rok kupisz co innego i pozamiatane.
Pytanie
Krystian Piro 0
Siemka.
Więc tak, zamawiam paczkę za kilka dni i zastanawiam się czy wziąć 3 wyrzutnie a mianowicie :
YHW009 Song
TXB074 Viserion
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi