Skocz do zawartości
  • 0

Raz a konkretnie ? Jaką kostkę

Pytanie

Opublikowano

Siemka.

Więc tak, zamawiam paczkę za kilka dni i zastanawiam się czy wziąć 3 wyrzutnie a mianowicie :

YHW009 Song

TXB074 Viserion

JW90
Czy jakąś porządną za 200 zł ?
Ew jedną za 150 zł i jakąś za 50 zł.
Jak na razie bardzo mi się spodobały kostki z serii Show of Firewerkos typu :
- JW4001
- JW408
Dodam że zamawiam na PiroArt.pl, doradzicie ? Bardzo mi przypadły do gustu Show of Firewerkos, czy może zostać przy obecnych trzech kostkach ?

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Polecam zostać przy opcji 3-wyrzutnie ;)

• 0
Opublikowano

Popieram przema, bierz pierwszą opcje czyli 3 kostki. Song jest wyśmienitą kostką, ma potężne, różnorodne efekty i przeogromny huk. TXB074 Viserion to świetnie zapowiadająca się nowość od Triplexa moim zdaniem jak najbardziej godna uwagi. JW90 to klasyka, którą każdy powinien przetestować.

• 0
Opublikowano

Jak najbardziej te 3 które też już podchodzą pod konkrety ;)

• 0
Opublikowano

Jak najbardziej opcja Song + Viserion + JW90. Za tą cenę kupisz jedną większą kostkę, jednak czas strzelania będzie o wiele krótszy w porównaniu z tymi trzema kostkami, chyba że uda ci się kupić 1-ą kostkę ze stosunkowo długim czasem strzelania ok. 1min, ale za taką cenę będzie to pewnie dość monotonna wyrzutnia z max. 25mm/1"

• 0
Opublikowano

Proponuje pozostać przy trzech kostkach.Jeśli podoba Ci się crackling (sądząc po JW408) zamiast TXB074 Viserion w tym sklepie masz JW4054 Copernicus.

• 0
Opublikowano

Co kto lubi, wiadomo 3 kostki - więcej zabawy ale ja osobiscie brałbym JW4001 Show of Fireworks, z tej racji ze to taka mała namiastka JW7436 Zeppelin a co do drugiej kostki to dołożyłbym pare złotych i kupił JW34 New Generation 7 ale to jest tylko moje zdanie ;)

• 0
Opublikowano

Co kto lubi, wiadomo 3 kostki - więcej zabawy ale ja osobiscie brałbym JW4001 Show of Fireworks, z tej racji ze to taka mała namiastka JW7436 Zeppelin a co do drugiej kostki to dołożyłbym pare złotych i kupił JW34 New Generation 7 ale to jest tylko moje zdanie ;)

rowniez popieram. chcesz sie pobawic bierz 3 kostki! Osobiscie wole jedna a porzadna..., najlepszym rozwiazaniem bedzie jak wezmiesz to i to :P

• 0
Opublikowano

No ok zostaje przy 3 kostkach :xmas_happy:

• 0
Opublikowano

Przepraszam was bardzo za post pod postem.

A jak myślicie czy wyrzutnia JW408 Show of Fireworks jest warta kupna ? Bo jak bym ją kupił i np Viseriona to też by fajnie było, jak myślicie ?

• 0
Opublikowano

JW408 to bardzo dobry gęsty ,rozłożysty crackling .Wyrzutnia godna polecenia i na pewno zachwyci widzów. Ty zdecydujesz oraz sam wiesz jakie efekty przypadaja ci do gustu. Drugiej wyrzutni nie znam ale myslę, że to dobre zestawienie.

• 0
Opublikowano

1 opcja, song jest również konkretną wyrzutnią ;)

• 0
Opublikowano

Ale JW408 lepsze :xmas_happy:

• 0
Opublikowano

Ale

JW408 lepsze :xmas_happy:

Song ma różnorodne efekty,jest to bardzo potężna wyrzutnia z fajnym craclingowym finałem, według mnie może konkurować z JW408 jeżeli ma to być kostka finałowa. Na Firewolrdzie masz kostkę z Pyromoravi http://fireworld.pl/product.php?id_product=488, z rabatem kosztowała by 127 zł i jest godnym substytutem JW408, może to jest alternatywa ?

500 postów mi pykło :D

• 0
Opublikowano

JW408 lepsze :xmas_happy:

Song ma różnorodne efekty,jest to bardzo potężna wyrzutnia z fajnym craclingowym finałem, według mnie może konkurować z JW408 jeżeli ma to być kostka finałowa. Na Firewolrdzie masz kostkę z Pyromoravi http://fireworld.pl/product.php?id_product=489, z rabatem kosztowała by 127 zł i jest godnym substytutem JW408, może to jest alternatywa ?

Myśle że chodziło Ci o http://fireworld.pl/product.php?id_product=488

btw. u Majstra taniej

• 0
Opublikowano

No namieszaliście mi xD

No to JW408 nie brać ?

• 0
Opublikowano

No namieszaliście mi xD

No to JW408 nie brać ?

nie XD

• 0
Opublikowano

To zostać przy Songu Viserionie i JW90 ?

• 0
Opublikowano

Matko jedyna. Ale spam się robi, weź songa, JW90, viseriona i tyle. Nie ma po co tyle postów i wszystkiego pisaćjak się i tak weźmie 1 zestaw który jest najlepszy. Tak sobie myśle że przy twoim budżecie nie opłaca się stawiać na jednego giganta. Song, JW90 i visieron czy jakoś tak najlepsze i nie ma co już więcej spamu robić o niezdecydowanie. Każdy woli co innego i doradziłby co innego i nie ma co stuffu układać z myślą: "tą kostke wszyscy mieli i mówili że dobra więc też ją wezmę"

• 0
Opublikowano

Matko jedyna. Ale spam się robi, weź songa, JW90, viseriona i tyle. Nie ma po co tyle postów i wszystkiego pisaćjak się i tak weźmie 1 zestaw który jest najlepszy. Tak sobie myśle że przy twoim budżecie nie opłaca się stawiać na jednego giganta. Song, JW90 i visieron czy jakoś tak najlepsze i nie ma co już więcej spamu robić o niezdecydowanie. Każdy woli co innego i doradziłby co innego i nie ma co stuffu układać z myślą: "tą kostke wszyscy mieli i mówili że dobra więc też ją wezmę"

Zgadzam się w 100%, od kilkunastu dni wałkujesz ten sam temat, wiem jak to jest, chce się mieć porządny zestaw, a przy takim budżecie liczy się każda złotówka, ale bez przesady. Prześpij się z tym i podejmij męska decyzję. Za rok kupisz co innego i pozamiatane.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...