Skocz do zawartości

[TheWertalek] Stuff 2015/2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, wszyscy się chwalą stuffami to nadszedł czas i na mnie :P . Znaczy jeszcze na razie nie ma się czym chwalić, bo niczego oprócz planów na razie nie mam :D . No, więc tak planuję w tym roku oczywiście pokaz, raczej większość pieniędzy przeznaczę właśnie na ten cel, jakoś nie chce mi się bawić w tym roku. Stuff układałem razem z KrychFire, któremu z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować :) . Od niego też będzie pochodzić część fajerwerków. Będę zamawiał z BF, bo to chyba najlepsza opcja. Oto co ułożyliśmy:

- Lont zielony 1cm/s

- ZESTAW PROMOCYJNY 200+(6) (wyrzutnia PRO FIRE 40)
- FOUNTAIN JF09-3(J)
- GOLD CRACLING TXF183(T)
- AMBER JW4152(J)
- Macrocosmos III SM2126(J)
- Kasjopeja JW06(J)
-Amaretto TXB421(T)
-BEST DR04
- SILVERY SPIDER C9008
- GUANA P7032
- Petarda lontowa JC05
- STROBOSKOP 90 SEKUND TXF441(T)
- CYRKOBLITZ DUŻY U14000(T)
- Show of Fireworks JW90
- One Row TXC037
Ostatnie 2 punkty to finał, który będzie od KrychFire. Resztę zamawiam, i teraz póki nie tego nie zrobię proszę was o propozycje co do wyrzutni czy może czegoś nie zamienić, może ktoś miał, którąś z nich to się o niej wypowie :) Mam czas do niedzieli także śmiało piszcie czy cokolwiek zmienić! (Jeżeli zamieniacie coś to patrzcie oczywiście w podobnej kategorii cenowej)
Opublikowano

Czarno widzę ten pokaz, moim zdaniem nie będzie to zbyt efektowne ze względu na dobór kostek. Ja bym widział dwa wyjścia , kupienie jakiejś dynamicznej setki małokalibrowej, JW90 jak najbardziej na tak. Wywalił bym jednak one rowa, przy jak małym budżecie zżera dużo kasy, a na tle innych kostek tylko on zrobi efekt wow. Drugie wyjście to kupienie masy kostek pokroju The Magic Key, Backyard Fun i zrobienie z nich masakry na niebie. To będzie według mnie znacznie efektowniejsze od tego co zaproponowałeś.