patryk3743 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, właśnie się zarejestrowałem na tym forum i chciałem się pochwalić moim tak naprawdę pierwszym stuffem ;p Zamawiałem na Bigfun, za wszystko z przesyłką wyszło 230 zł, aczkolwiek nie wszystko co na zdjęciu jest moje bo zamawiałem z kolegą (moja część 120 zł), dlatego np. niektóre wyrzutnie są po 2 razy te same, a rakietami dzielimy się po połowie. Jak widać na zdjęciu nie ma jakichś szalonych kostek ale myślę, że będzie się czym pobawić ;D Edit: sorki, że nie napisałem nicku przy temacie ale teraz już chyba się nie da edytować tematu. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Listopada 2015 Naprawdę ładna, zbilansowana kompozycja. Miałem chyba większość rzeczy, którymi będziesz strzelał, łącznie z zestawem baterii z Piromaxa. Na pewno się nie zawiedziesz. Co to za dwie czerwone rury na czarnych podstawkach? Czy to nie przypadkiem signleshoty? Ile masz Pan metrów tego lontu zwiniętego? Cytuj
patryk3743 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Lontu jest 4m, a te dwie rurki to jakieś moździerze jednostrzałowe za coś koło 3 zł. (zgarnąłem 2 ostatnie ;p) Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Spoko stuff, sprawdzone rakiety i wyrzutnie, trochę zabawy :-) Będzie co robić :-) Zapraszam również do mojego tematu :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi