Skocz do zawartości

[patryk3743] Stuff 2015/16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie się zarejestrowałem na tym forum i chciałem się pochwalić moim tak naprawdę pierwszym stuffem ;p Zamawiałem na Bigfun, za wszystko z przesyłką wyszło 230 zł, aczkolwiek nie wszystko co na zdjęciu jest moje bo zamawiałem z kolegą (moja część 120 zł), dlatego np. niektóre wyrzutnie są po 2 razy te same, a rakietami dzielimy się po połowie. Jak widać na zdjęciu nie ma jakichś szalonych kostek ale myślę, że będzie się czym pobawić ;D

Edit: sorki, że nie napisałem nicku przy temacie ale teraz już chyba się nie da edytować tematu.

fPvQmP.jpg

Opublikowano

Naprawdę ładna, zbilansowana kompozycja. Miałem chyba większość rzeczy, którymi będziesz strzelał, łącznie z zestawem baterii z Piromaxa. Na pewno się nie zawiedziesz.

Co to za dwie czerwone rury na czarnych podstawkach? Czy to nie przypadkiem signleshoty? Ile masz Pan metrów tego lontu zwiniętego?

Opublikowano

Lontu jest 4m, a te dwie rurki to jakieś moździerze jednostrzałowe za coś koło 3 zł. (zgarnąłem 2 ostatnie ;p)

Opublikowano

Spoko stuff, sprawdzone rakiety i wyrzutnie, trochę zabawy :-) Będzie co robić :-) Zapraszam również do mojego tematu :-D

Opublikowano

Panie mantis te dwie rury to EP-9002 COLOR BOMB